VJEČNI ŠARMER

RICHARD GERE SE NAKON 30 GODINA VRAĆA NA MALE EKRANE Glumit će u BBC-jevoj seriji 'MotherFatherSon'

 Biljana Gaurina / CROPIX

Američki glumac Richard Gere u novoj će BBC-jevoj dramskoj seriji glumiti medijskoga mogula, a partneri će mu biti glumica Helen McCrory i glumac Billy Howle, piše BBC.

Osam nastavaka u trajanju od po sat vremena snimat će se uglavnom u BBC-jevim londonskim studijima.

Gere je izjavio da mu je iznimno drago što se nakon dugog vremena vraća na male ekrane.

Serija "MotherFatherSon" emitirat će se u programu BBC Two. Priča je to o uspješnome poslovnom čovjeku Maxu (Gere), njegovoj bivšoj supruzi Kathryn (McCrory) i njjihovu sinu Cadenu (Howle).

Obiteljsko carstvo postaje ugroženo u trenutku kada Cadenu, koji vodi očeve novine u Velikoj Britaniji, poslovi izmaknu kontroli, a posljedice su moguće za čitavu obitelj i za njihovo poslovno carstvo.

"Jako sam zadovoljan što surađujem s BBC-jem na ovoj iznimnoj seriji s toliko talentiranih ljudi. Tema je vrlo aktualna", kazao je Gere.

Scenarist serije Tom Rob Smith, poznat po scenariju za "Ubojstvo Giannija Versacea: Američka kriminalistička priča" kazao je da od početka vjeruje kako uspjeh serije ovisi o glumačkoj ekipi, a "ovdje su se okupili iznimni glumci".

Gereove dosadašnje uloge smatra vrlo kompleksnima, a kao glumca i čovjeka ga iznimno cijeni. Američki glumac slavu je stekao 1980. u kultnome filmu "Američki žigolo", a zvjezdani status je potvrdio filovima "Oficir i gentleman", "Cotton club" i "Zgodna žena".

Snimanje serije počinje ovog ljeta u Londonu i u Španjolskoj, no još nije poznato kada ono završiti i kada će se serija početi prikazivati na malim ekranima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. veljača 2024 09:48