KAKAV FIJASKO

Richarlison tetovirao svoj lik u društvu brazilskih ikona. Neymar mu poslao hrpu love i poručio: ‘Izvoli me maknuti‘

Brazilski napadač se po povratku kući iz Katara odlučio za veliku tetovažu preko cijelih leđa

Richarlison, nova zvijezda brazilske reprezentacije

 Profimedia/twitter/

Iako je brazilska nogometna reprezentacija ispala sa Svjetskog prvenstva u Kataru u četvrtfinalu protiv Hrvatske, 25-godišnjem brazilski napadaču Richarlisonu je popularnost itekako narasla, a tetovažom koju je napravio na leđima privukao je još više pažnje.

Naime, Richarlison se po povratku kući iz Katara odlučio za tetovažu preko cijelih leđa, a ona uključuje njegovo lice smješteno između svog suigrača Neymara i Ronalda, legende brazilske reprezentacije. Iznad tri glave, u visini ramena nalazi se istetovirana rečenica "Nasmijao si Brazil", koju mu je uputio Pele nakon sjajnih nastupa na početku Mundijala.

image

Richarlisonova tetovaža

Twitter/screenshot/

Ipak, mnogima se nije svidjela ova tetovaža, uključujući i Neymara koji je, kako Daily Star piše, Richarlisonu poslao 30 tisuća eura da ukloni njegov lik s leđa. Tetovaža je ubrzo postala viralni hit i izazvala brojne komentare.

- Ne mogu podnijeti ovu tetovažu - piše jedan komentator.

- Zašto je tetovirao Neymara? Ronalda? Sebe?! - stoji u jednom komentaru na Twitteru.

- Tetovaža je ispala grozno, ali i dalje mislim da Neymar izgleda još gore - napisao je jedan komentator i iskazao nezadovoljstvo izgledom Richarlisonove tetovaže.

image

Izrada tetovaže

Instagram/@dom.tattoo/

Pri ispadanju Brazila sa Svjetskog prvenstva u Kataru, Richarlison se vratio u Englesku uoči povratka u Premier ligu. Međutim, bit će van igre najmanje mjesec dana zbog ozljede tetive.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 07:16