JELENA KARLEUŠA

‘Rihanna je iskopirala moj nastup! To što sam iz Srbije ne znači da ne možemo diktirati pravila‘

‘Ovo nije prvi nego 101. put da oni veliki bogati i moćni ustvari KASNE‘ - tvrdi Jelena Karleuša

Jelena Karleuša

 Instagram/Jelena Karleuša

Svijet ne prestaje pričati o nastupu pjevačice Rihanne na poluvremenu Super Bowla! Osim što je predstavila svoje najveće hitove, RiRi je svijetu otkrila i da očekuje drugo dijete sa svojim dečkom ASAP-om Rockyjem. Njezin nastup pratila je i srbijanska pjevačica Jelena Karleuša koja tvrdi da je pjevačica s Barbadosa iskopirala njezin nastup iz 2017. godine, kada je s kolegom Acom Lukasom izvodila pjesmu ‘Bankina‘.

image

Jelena Karleuša o Rihanni

Screenshot Instagram/jelena Karleuša/

"Ovdje nije poanta kopiranje, ovo je dokaz da smo uvijek ispred njih. Da možemo ako hoćemo - ne da pariramo nego da predvodimo. Ovo nije prvi nego 101. put da oni veliki bogati i moćni ustvari KASNE. To što smo mi iz Srbije ne znači da ne možemo diktirati pravila. Moja želja s albumom koji uskoro izlazi jest svjetsko pozicioniranje. Da dokažem da se iz jedne male zemlje može ‘drmati‘ planetom kada je riječ o showbusinessu.

Uvijek su mi govorili da sam pogriješila što karijeru nisam gradila u Americi i na engleskom jeziku, da sam trošila uzaludno godine u zemlji koja nema snagu iznjedriti svjetsku showbizz zvijezdu zbog jezika, nacionalnosti i geografskog položaja. Govorili su da mogu samo sanjati, maštati, da sam luda, smijali su mi se... Ali ja nikada nisam odustala u svojoj namjeri. I nikada neću. Smatram da poslije 11 godina pauze, 11. album po redu nosi broj 11:11, magični i anđeoski broj... Broj anđela... Broj velikog uspjeha, velikog preokreta... 11:11... Jer imam anđela čuvara na svojoj strani", napisala je Karleuša na Instagram storyju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:11