BURBERRY ZA BEBU

Rihanna je toliko sretna zbog djeteta da si ne može pomoći: ‘Ušla je u dućan i razgolitila trbuh‘

Dobrom raspoložena pojavila se u luksuznom baby shopu ‘Couture Kids On Robertson‘, u kojem je za kćer odjeću kupovala i Cardi B
 Diggzy/jesal/Shutterstock Editorial/Profimedia

Rihanna se priprema za dolazak djeteta, a ovih je dana snimljena kako kupuje dječju odjeću.

Pojavila se u dobrom raspoloženju dok je pregledavala robu u luksuznom baby shopu 'Couture Kids On Robertson', u kojem je Cardi B već ranije viđena kako kupuje odjeću za svoju trogodišnju kćer. U trgovini se prodaju komadi Burberryja, Fendi, Comme des Garçons, Balmain, Stella McCartney, Givenchy i drugih dizajnera.

Cijene artikala se kreću od 14 dolara za obične bijele majice kratkih rukava do ekstravagantne 'Couture Kids' darovne košare od 3000 dolara, zajedno s dizajnerskim plišanim medvjedićem.

image
Diggzy/jesal/Shutterstock Editorial/Profimedia

Ovaj put, Rihanna je između ostalog kupila majicu od pamuka i kašmira ukrašenu Fendijevim potpisom.

Iako je otkrila kako se nalazi u trećem tromjesečju trudnoće, Riri i dalje nosi jako kratke suknjice, topiće i cipele na petu, pa se njezin izgled naveliko komentira jer mnogi smatraju da previše otkriva trbuščić.

Spol djeteta još nije poznat, ali prije par dana je kupila narančastu haljinu s volanima u Targetu koji se smatra jednim od najjeftinijih trgovina u Americi. Haljinica je njezine obožavatelje navela da nagađaju kako očekuje djevojčicu. Ipak, ima i onih koji napominju da je svjesna fotografa oko sebe pa se možda namjerno zafrkava. Ali, kako ne bi namjerno otkrila mogući spol bebe, Rihanna je pogledala i dio odjeće koja je univerzalna za buduću nasljednicu ili nasljednika.

image
Diggzy/jesal/Shutterstock Editorial/Profimedia

Nedavno je otkrila kako joj u visokom stupnju trudnoće sve predstavlja izazov, od odijevanja do šminkanja.

"Lice mi se zaokružilo, a nos proširio pa mi se doista teško našminkati. Nekako je sve jako izazovno, ali ja volim izazove", izjavila je za Elle pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:57