CIJENA? SITNICA

Rihanna na najskupljem vjenčanju stoljeća: ‘Zaradit će 4,6 milijuna eura. Za jednu večer‘

Jedan od najbogatijih Azijata, Mukesh Ambani angažirao je zvijezdu da nastupi na vjenčanju njegova sina

Rihanna

 Angela Weiss/Afp

Rihanna (36) je spremna odvojiti svoje vrijeme za nastup na vjenčanju, ali pjevačica za to traži puno novaca. "Ona naplaćuje najmanje 5 milijuna dolara (4,6 milijuna eura) za izvedbu."

Velika cijena, ali jedan od najbogatijih Azijata, Mukesh Ambani, izgleda da ne mora dugo razmišljati o tome. Pjevačicu je rezervirao za proslavu prije vjenčanja svog voljenog sina. Obitelj je za to platila više od 5 milijuna dolara (4,6 milijuna eura). Mukesh organizira možda najskuplje vjenčanje stoljeća.

image

Mukesh Ambani sa suprugom Nitom i sinom Anantom

-/Afp

Samo vjenčanje zakazano je za srpanj, ali cijena svadbenih svečanosti - koje traju tri dana - ukupno iznosi 129 milijuna dolara (119 milijuna eura). Pozvane su i brojne poznate osobe, uključujući Ivanku Trump i Billa Gatesa. " Ako obitelj nešto organizira, oni to rade veliko", rekao je izvor za Daily Mail.

Nije prvi put da obitelj organizira velike svadbene svečanosti. Na primjer, na vjenčanju njihove najstarije kćeri, nastupala je Beyoncé 2018. godine. Navodno su to platili ne manje od 6 milijuna dolara (oko 5,5 milijuna eura).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 02:47