KRALJICA POZORNICE

Rihanna rasturila na nastupu na Super Bowlu, odmah krenuli komentari: ‘Da, čeka drugo dijete...‘

Bila je odjevena u crveno padobransko odijelo, a u nastupu koji je trajao oko 15 minuta izvela je dijelove svojih najvećih hitova

Rihanna nastupa na poluvremenu Super Bowla 

 Timothy A. Clary/Afp

Pjevačka pop zvijezda Rihanna ponovno je zasjala na pozornici nakon petogodišnje stanke, nastupivši u poluvremenu Super Bowla, najgledanijeg sportskog događaja u SAD-u.

Rihanna je nastupila pjevajući i plešući na lebdećim platformama, koje su se polako spuštale prema travnjaku na kojem su se za naslov najbolje NFL momčadi u ovoj sezoni borili Kansas City Chiefs i Philadelphia Eagles.

Bila je odjevena u crveno padobransko odijelo, a u nastupu koji je trajao oko 15 minuta izvela je dijelove svojih najvećih hitova uz pratnju desetina plesača odjevenih u bijele trenirke.

Pjevačici se u odjevnoj kombinaciji nazirao trbuh pa su odmah krenuli komentati da izgleda trudno. Sretnu vijest ubrzo je potvrdio i njezin glasnogovornik. "Da, Rihanna čeka drugo dijete", objavio je nedugo nakon što je pjevačica, koja s reperom A$APom Rockyjem već ima devetomjesečnog sina, završila svoj nastup.

Za 34-godišnju pjevačicu sa Barbadosa ovo je bio prvi izlazak na veliku scenu u posljednjih pet godina, nakon turneje na kojoj je bila kad je 2016. izdala svoj posljednji album "Anti".

image

Rihanna nastupa na poluvremenu Super Bowla

Angela Weiss/Afp

Nastup u poluvremenu Super Bowla rezerviran je za najveće glazbene zvijezde pa su tako kroz godine gledatelje na stadionima i još njih stotine milijuna pred televizijskim ekranima zabavljali Lady Gaga, Beyonce, Prince, Madonna, Rolling Stones i mnogi drugi.

Američku himnu uoči početka dvoboja otpjevao je poznati country izvođač Chris Stapleton, a Oscarom nagrađeni glumac Troy Kotsur je paralelno izvodio himnu na američkom znakovnom jeziku.

image

Rihanna nastupa na poluvremenu Super Bowla

Timothy A. Clary/Afp
image

Rihanna nastupa na poluvremenu Super Bowla

Timothy A. Clary/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2023 15:37