PRESVUKLA SE 4 PUTA

Rihanna se razgolitila pa pokazala trudnički trbuh optočen dijamantima: ‘Cijena? Tek par milijunčića‘

Uz dijamantni lančić pjevačica je nosila ogrlicu od ružičastog dragog kamena, par naušnica u obliku cvijeća te blistav prsten

Rihanna snimljena dok dolazi na afterparty

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Na afterpartyju dodjele Oscara popularne Beyonce i njezina supruga Jay Z-ja među brojnim uzvanicima pojavila se i Rihanna.

Pjevačka zvijezda zablistala je u srebrnom outfitu koji je posebno za nju dizajnirao kreativni direktor Valentina, Pierpaolo Piccioli.

Uz srebrni grudnjak i odgovarajuće hlače, Rihanna je preko svog trudničkog trbuščića prebacila dijamantni lančić u vrijednosti od 1,8 milijuna dolara. Uz njega, nosila je dijamantnu ogrlicu od 96 karata ružičastog dragog kamena, par naušnica u obliku cvijeća od 12 karata te blistav prsten. Nakit je sveukupno vrijedio 2,67 milijuna dolara, izvješćuje Page Six.

image

Samo lančić na trbuhu vrijedi 1,8 milijuna dolara

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Bio je to četvrti outfit koji je Rihanna nosila te večeri. U međuvremenu, A$AP Rocky, reper s kojim pjevačica očekuje drugo dijete, odabrao je elegantni crni smoking za afterparty u hotelu Chateau Marmont.

Ranije te večeri Rihanna je bila optočena dijamantima dok je nosila crni grudnjak ispod prozirnog topa ukrašenog draguljima za vrijeme izvedbe svoje pjesme „Lift Me Up“.

image

Rihanna na dodjeli Oscara 2023.

Patrick T. Fallon/Afp

Vijest da očekuje svoje drugo dijete sa svojim partnerom otkrila je kada je prošli mjesec nastupala na poluvremenu Super Bowla.

Osnivačica brenda Fenty Beauty već je majka 10-mjesečnom dječaku, čije ime nije još nije otkrila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:10