OSTAVLJA BEZ DAHA

Rihanna u vatrenocrvenom lateksu i čipki oduševila fanove: ‘E baš ovako izgleda božica ljubavi!‘

Ogrlice, narukvice i prstenje s rubinima i draguljima vrijednima 2 milijuna dolara savršeno su se ‘stopili‘ s njezinom novom kolekcijom
Rihanna 
 Savage X Fenty Via Bestimage/Bestimage/Profimedia

Valentinovo nam se opako približava, a popularna pjevačica i dizajnerica Rihanna povodom Dana zaljubljenih predstavila je najnoviju kolekciju seksi rublja koja je nastala unutar njezina uspješnog brenda Savage X Fenty.

Zanosna ljepotica i ovaj put sama je stala pred fotoobjektiv i snimila pomalo dekadentnu reklamnu kampanju -. pozirala je u vatrenocrvenom rublju od lateksa i čipke, a zavodljivi stajling upotpunila je nakitom vrijednim dva milijuna dolara.

image
Rihanna
Savage X Fenty Via Bestimage/Bestimage/Profimedia

Ogrlice, narukvice i prstenje s rubinima i draguljima savršeno su se "stopili" s Rihanninom kolekcijom koja je na prvu oduševila njezine vjerne obožavatelje.

- E baš ovako izgleda prava božica ljubavi! Upravo si spasila pandemijsko Valentinovo! - komentirali su fanovi.

Čini se kako se slavna pjevačica nakon božićnih praznika, koje je s dečkom, reperom A$AP Rockyjem, provela na njezinu rodnom Barbadosu, opet ozbiljno posvetila poslu.

- Nitko od nas ne može znati kakva će nam ograničenja donijeti ova 2021. Ipak, moja kreativnost je isključivo pod mojom kontrolom, a svoju glazbu i brandove želim podići na drugu, višu razinu.

Prošla godina omogućila mi je da donekle usporim i uživam u malim stvarima, karantena mi je dala vremena da radim sve ono što prije nisam mogla: kuhala sam, išla u šetnje... Važno je naučiti uživati u sitnicama, ne smijemo zaboraviti biti ljubazni prema sebi samima - rekla je nedavno Rihanna za britanski Closer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:42