OBITELJSKA NASLOVNICA

Rihanna za Vogue napokon pokazala svog sina svijetu, ali ime mu ni dalje nije otkrila

U razgovoru za magazin, Rihanna je rekla da je imala ‘prekrasan‘ porod

Rihanna, ASAP Rocky i sin

 Rmbi/stoianov/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Izuzev TikTok videa koji je strelovito skupio sedam milijuna lajkova, Rihanna sve do sada nije javnosti pokazivala svog sinčića rođenog u svibnju prošle godine. Nije čak otkrila ni kako se zove, ali na kraju je svoju obitelj odlučila pokazati na naslovnici britanskog Voguea u izdanju publikacije za ožujak. Pjevačica (35) je zajedno s reperom A$AP Rockyjem i njihovim devetomjesečnim sinčićem pozirala na plaži, dok mama i dječak zajedno poziraju i u magazinu.

To joj je inače prvi opširni intervju od poroda, iako je odrađen prije nego što je Rihanna otkrila svoju drugu trudnoću na Super Bowlu prošle nedjelje.

U razgovoru za Vogue, Rihanna je rekla da je imala "prekrasan" porod, iako joj je trebalo neko vrijeme da shvati kako iz bolnice neće otići sama, već s novim članom obitelji.

"U glavi ti je - imaju povjerenja da nas puste same s djetetom? Ovim novim životom? S nama? Nema liječnika, nema sestara, mi samo... idemo kući?", rekla je uz smijeh.

Djetetovo ime ni dalje nije otkrila, iako je rekla za Vogue da sada spava cijelu noć i da su njezini prvi mjeseci kao mame bili "legendarni". Najveći problem nakon poroda bio joj je pak pronalaženje odgovarajuće odjeće.

"Tjedan kad sam se vratila kući iz bolnice bila sam samo u trenirkama. Ali tjedni nakon toga, ne znaš što bi obukao. Sve je ili premalo ili preveliko", rekla je pjevačica otkrivši kako je prolazila iste muke kao i sve druge novopečene majke.

Intervju je obavljen oko pet tjedana prije Super Bowla, a Vogue je pitao kako to da je popustila i odlučila nastupiti na njemu, nakon što ga je dugo bojkotirala iz solidarnosti s Colinom Kaepernickom.

"U mojim očima ima još puno toga za popraviti, ali moćno je razbiti ta vrata i prezentirati se na tako visokoj i dosljednoj razini", odgovorila je podcrtavajući kako je urbana zajednica globalno vrlo jaka i na taj način šalje snažnu poruku.

Činjenica da je postala majka malog crnog dječaka također je promijenilo njezinu perspektivu, promišljanje.

"Počela sam se pitati što čeka moju djecu? Ovo je planet na kojem će živjeti? Sve te stvari stvarno te počinju drugačije pogađati", uzvratila je. Na pitanje o A$AP Rockyju temperamentno je pak uzvratila rekavši da su oni "najbolji prijatelji s bebom" koja ih je samo "zbližila".

Također, unatoč novoj trudnoći koju je obznanila na Super Bowlu, ove godine želi izdati novi album, no kao što je Vogue primijetio u vrijeme intervjua "uvelike nije bila svjesna" svoje trudnoće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:47