NAJVIŠE PLAĆENA

Rihannu žestoko ‘oprali‘ nakon nastupa na svadbi sina indijskog milijardera: ‘Šest milijuna eura, za ovo?!‘

Na snimkama koje su procurile na društvene mreže čini se kako pjevačica nije bila baš pretjerano zainteresirana za nastup

Rihanna na aerodromu u Mumbaiju

 Varinder Chawla/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Varinder Chawla/mega/the Mega Agency/profimedia

Rihanna je najbogatija glazbenica na svijetu, s 1,4 milijardi američkih dolara procijenjenog bogatstva. Zaradila ih je od albuma, turneja, filmskih uloga, sponzorskih ugovora, donjeg rublja i kozmetike sa svojim potpisom, spretnih poslovnih poteza... No, od više glava na boli, postoje još neke niše u kojima se može zaraditi koji dolar ili koji milijun. Preciznije - nešto više od 6,3 milijuna i to za 90 minuta. U nekim britanskim medijima pojavila se i druga brojka - 9 milijuna dolara.

Rhi Rhi nije mogla odoljeti ponudi da zapjeva na vjenčanju Ananta Ambanija (28), sina najbogatijeg čovjeka u Aziji i 11 najbogatijeg čovjeka na svijetu Mukesha Ambanija (66) i Radhike Merchant (29), kćeri indijskih farmaceutskih tajkuna Virena i Shaile Merchant.

Ambani je poznat po tome da je prema svojoj djeci iznimno široke ruke, a Rihanna je trebala uljepšati zabavu prije vjenčanja sretnog Ananta. Radi se, naime, o raskošnom indijskom vjenčanju koje traje više dana, održanom u gradu Jamnagaru gdje je središte Ambanijeve tvrtke Reliant.

Imala je impresivne uvjete, prema vijestima koje su procurile na društvene mreže, sve je bilo tip-top i pozornica je izgledala kao na nekom od koncerata u sklopu njezine turneje ili "nastupa u poluvremenu Superbowla", kako je napisao netko u komentarima koji su krenuli po društvenim mrežama.

Komentatori su većinom zaključili kako pjevačica nije oduševila na nastupu, kako se čini da samo odrađuje plaćeni nastup bez uobičajene energije, pokreta i živosti. "Izgledala je kao da je nije briga", napisao je jedan.

S obzirom na to tko su mladenci (i njihovi roditelji) među gostima je bila krema indijskog društva iz svih područja, od biznisa do showbiza, ali i gosti iz svijeta - Bill Gates, Mark Zuckerberg i Ivanka Trump.

image

Mladenci Radhika Merchant i Anant Ambani

-/Afp

Rihanni kao da se nije baš dalo raditi za ono što je plaćeno, a neki su stali u njezinu obranu govoreći kako se malo toga može zaključiti iz isječaka na društvenim mrežama. U jednom je, primjerice, Rihanna s indijskom glumicom Janhvi Kapoor pleše na popularnu bollywoodsku pjesmu "Zingaat".

Zlobnici kažu kako je Rhi Rhi u stvari pristala na ovaj nastup samo da bi se naslađivalo kada se dozna koliko je novca dobila. Jer, ona nije prva globalna zvijezda koja je zabavljala goste na obiteljskim skupovima Amabnijevih. Za njih su pjevali i Beyoncé, Chris Martin, John Legend, The Chainsmokers ili Maroon 5. Beyonce je dobila, navodno, četiri milijuna dolara (i silne pohvale) za nastup na vjenčanju Ambanijeve kćeri Ishe, 2018. godine. Legend i Maroon 5 zaradili su između 1 i 1,5 milijuna dolara.

Komentatori su bili zgroženi činjenicom da je Rihanna spremna "pružiti minimum, uzeti ček i otići".

Ona je otpjevala 19 pjesama, a nastupom je počelo trodnevno slavlje na koje je potrošeno, kako tvrde stani mediji, više od 150 milijuna dolara. Mnogima je ipak najviše zasmetalo kada se tijekom nastupa Rihanna zahvalila obitelji Ambani i čestitala mladencima. Naime, nije pravilno izgovorila njihova imena.

"Plaćena je milijune i nije u stanju pravilno izgovoriti njihova imena. Sramota", rekao je jedan kritičar, a i njezini fanovi su je prozvali. Kažu, jasno im je zašto godinama čekaju njezin novi album - nema vremena za svoju glazbu, ali naći će ga za pjevanje indijskom milijarderu za golem novac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:52