PODUZETNA AVRIL

Riješila se bolesti, snimila novi album, a sada ima i novi plan - koji nema nikakve veze s glazbom

Čini se da se napokon uspjela riješiti svih posljedica koje je na njezino zdravlje ostavila lajmska borelioza

Avril Lavigne i Mod Sun

 Clint Brewer Photography/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Avril Lavigne (37) očigledno uživa u vezi s glazbenikom Modom Sunom (35). Par se zaručio na romantičnom putovanju u Parizu, na brodu na Seini u travnju ove godine. Veza je počela kada su surađivali na singlu "Flames" i brzo se pretvorila u veliku ljubav. Par se često može vidjeti na popularnoj tržnici Trancas i trgovinama u Malibuu, gdje žive mnogi poznati i slavni.

image

Avril Lavigne i Mod Sun u shoppingu

Clint Brewer Photography/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ona je tu, 2020. godine, kupila kuću vrijednu gotovo osam milijuna dolara. Uz kuću koja ima sav uobičajeni luksuz je i nešto baš za nju napravljeno - mini skate-park.

Sada su fotografi snimili Avril i Moda kako razgledaju namještaj. Lavigne trenutno ima pauzu od koncerata kojima promovira svoj posljednji album "Love Sux", objavljen u veljači ove godine.

image

Avril trenutno promovira novi album Love Sux

Brian De Rivera Simon/Getty Images/Profimedia/Brian De Rivera Simon/Getty Images/Profimedia

Pjevačica je prije nekoliko dana otkrila kako ima mnogo planova, no neki od njih nemaju nikakve veze s glazbom - želi napisati kuharicu u kojoj će biti izloženi njezini prefini recepti.

- Moja hrana je gurmanska. Znam pripremiti sve! Tjestenina, umak, veganska, salate i juhe, sve vrste juha...- rekla je pjevačica koja je, čini se, napokon uspjela riješiti se svih posljedica koje je na njezino zdravlje ostavila lajmska borelioza. Tu bolest koju prenose krpelji i može ostaviti teške posljedice Avril je dobila 2015. godine. Lajmska borelioza bila je glavni razlog njezina višegodišnjeg izbivanja sa scene.

Pjevačica je, kako sama kaže, sretnija no ikad. Ni ona ni Mod Sun zasad ne govore o vjenčanju - njoj će to biti treći brak, a njemu prvi. On je dva puta bio zaručen, a prva njegova zaručnica bila je glumica Bela Thorne.

Pjevač, tekstopisac i reper, nedavno se ujedinio s kolegom Machine Gun Kellyjem na posebnom projektu, ali ne glazbenom - njih su dvojica snimili film koji su zajedno napisali i režirali stonersku komediju "Good Mourning". U filmu Mod igra lik Dylana koji stalno priča o svojoj vezi s Avril Lavigne. Štoviše, njegov lik govori da je Avril svoj superhit iz 2002. godine, "Sk8er Boi" napisala o njemu. Avril se u filmu ne pojavljuje, a što o njemu misli nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:36