NEMA VIŠE ZAŠTITNOG ZNAKA

Riješila se prepoznatljivih kovrča: Kako danas izgleda zvijezda serije 'Felicity'?

 Screenshot

Keri Russell, koja je karijeru započela sa samo 15 godina, proslavila se ulogom Felicity Porter u seriji 'Felicity' čija je prva epizoda prikazana prije gotovo 18 godina, a serija se snimala od 1998. do 2002. godine. Za ulogu u seriji glumica je osvojila i Zlatni globus.

Jedna od prepoznatljivih značajki lika djevojke koju je glumila bila je njezina kovrčava kosa po čemu je njezini obožavatelji i dan danas pamte.

No glumica se s godinama riješila frizure koja joj je bila zaštitni znak.

Nakon što je završeno snimanje serije, glumica se pojavila u nekoliko filmova lap što su 'Mission: Impossible III', ' Waitress', ' August Rush', ', Extraordinary Measures', ' Dawn of the Planet of the Apes'.

No nakon 'Felicity' nijedna uloga nije bila toliko dobro zamijećena, a publika ju trenutačno može gledati kao KGB agenticu Elizabeth Jennings u televizijskoj seriji 'The Americans'.

Kad je privatni život u pitanju, glumica iza sebe ima brak sa Shaneom Dearyjem za kojeg se udala 2007. godine, a razišli su se tijekom ljeta 2013. godine. par zajedno ima dvoje djece. Od 2013. godine Keri je u vezi s kolegom Matthewom Rhysom s kojim je u svibnju ove godine dobila dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 11:44