U ELEGANTNOM OUTFITU

Rijetko pojavljivanje slavne glumice u javnosti: Nismo je vidjeli od ožujka prošle godine

U rujnu prošle godine Brad Pitt otkrio je da su on i Bullock došli na ideju za film koji nikada nije ugledao svjetlo dana

Sandra Bullock

 Wiktor Szymanowicz/Nurphoto Via Afp

Glumica Sandra Bullock (58) ne pojavljuje se na holivudskim događajima tako često. Posljednji put prošetala je crvenim tepihom u ožujku 2022. povodom njezina filma “The Lost City”.

Slavna oskarovka obično voli ostati doma sa svoje dvoje djece Louisom i Lailom te svojim partnerom Bryanom Randallom.

Međutim, tijekom vikenda je prisustvovala zabavi u Los Angelesu povodom dodjele Oscara koja se održala dan poslije. U društvu holivudskih zvijezda glumica je zablistala u elegantnom outfitu odjenuvši košulju kojom je otkrila dekolte, a koju je uparila s crnim, uskim hlačama.

image

Sandra Bullock, Kevin Huvane i Demi Moore

Natasha Campos/Getty Images/Profimedia/Natasha Campos/getty Images/profimedia

Inače, u rujnu prošle godine Brad Pitt otkrio je da su on i Bullock došli na ideju za film koji nikada nije ugledao svjetlo dana.

image

Brad Pitt i Sandra Bullock u filmu "Bullet Train"

Columbia Pictures/ Capital Pictures/Film Stills/Profimedia/Columbia Pictures/ Capital Pictures/film Stills/profimedia

Holivudski kolege, koji su zajedno glumili u dva filma koje smo nedavno mogli vidjeti – "The Lost City" i "Bullet Train", imali su još jedan projekt u planu, a u njemu su trebali glumiti zaraćene bivše supružnike koji rade na QVC-u, američkom kanalu specijaliziranom za televizijsku kupnju, i svađaju se oko razvoda.

- Zapravo, Sandy (Sandra Bullock, op.a.) i ja smo već jednom probali razraditi cijelu ideju oko tog bračnog para, koji su najbolji zaposlenici QVC-a, no razvode se, mrze jedno drugo i sve to otkrivaju javno dok pokušavaju biti najbolji prodajni agenti... Do tuda smo došli s tom idejom, objasnio je Pitt koji je nedavno otkrio da mu je glumica mnogo puta pomogla u životu.

- Sandy je moja stara prijateljica. Ona je nepokolebljiva osoba koju bih godinama mogao tražiti za usluge, što sam i učinio mnogo puta i uvijek je bila tu za mene. Puno mi je pomogla u određenim životnim situacijama, zaključio je holivudski glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:03