TATA U 80. GODINI

Rijetko viđen prizor: Legendarni Mick Jagger pozirao s 44 godine mlađom suprugom i njihovim sinčićem

‘Zabavno je imati djecu, u bilo kojoj dobi‘, tvrdi frontmen Rolling Stonesa

Mick Jagger

 Pressinphoto/Ddp Usa/Profimedia/Pressinphoto/ddp Usa/profimedia

Mick Jagger je proslavio sedmi rođendan svog sina Deverauxa, a tom su prigodom na internetu osvanule rijetke obiteljske fotografije. Pjevačeva djevojka, Melanie Hamrick, podijelila je kolaž para u čast velikog dana njihovog mališana, i to prošlog petka.

- 8. prosinac! Sretan rođendan, slatki, energični, luckasti, pametni, divlji i lijepi Devi! Ne mogu vjerovati da imaš sedam godina - oglasila se 36-godišnjakinja putem Instagrama.

image

Mick Jagger i obitelj

Instagram/screenshot/

Na fotografijama, 80-godišnji frontmen Rolling Stonesa izgleda opušteno i sretno. Na jednoj fotografiji, trio sjedi u prekrasnom seoskom krajoliku dok sunce iza njih zalazi. Druga fotografija prikazuje ponosne roditelje kako drže Deverauxa dok on dodiruje bradu svog slavnog oca.

Inače, u listopadu je glazbenik progovorio o roditeljstvu i svome najmlađem sinu, prenosi NY Post.

- Lako je ispasti iz štosa. To nije kao vožnja bicikla - rekao je za Guardian i objasnio da porastom broja djece postaje sve popustljiviji prema njima.

- Sve ovisi o djetetu. Oni imaju svoje osobnosti i možete ih oblikovati do određene mjere, ali vidite što im se sviđa i ne sviđa i potičete ih da rade stvari kojima gravitiraju. Zabavno je imati djecu, u bilo kojoj dobi. Doduše, ako radite i uvijek ste odsutni, ne možete toliko uživati s njima - tvrdi pjevač Rolling Stonesa. Inače, kad se Deveraux rodio, Jagger tvrdi da nije "puno radio".

- Mogao sam provesti više vremena s njim. Za vrijeme karantene je imao samo šest godina, a ja dvije godine nisam radio gotovo ništa s bendom - objasnio je.

Stonesi su u međuvremenu objavili još jedan album, "Hackney Diamonds", i ponovno će krenuti na turneju. Od travnja do srpnja sljedeće godine, svirat će na stadionima i festivalima diljem Sjeverne Amerike kako bi promovirali svoju novu glazbu.

Inače, Jagger ima četvero djece s Jerry Hall, svojom partnericom od 1990. do 1997.: kćeri Elizabeth (39) i Georgiju May (31) te sinove Jamesa (38) i Gabriela (25). Doduše, njegovo najstarije dijete je kći Karis (53), čija je majka glumica Marsha Hunt. S Biancom Jagger, jedinom ženom s kojom se oženio, Mick ima kćer Jade (52).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:25