POSVAĐANA S BROJKAMA

RITA ORA HVALI SE DA JU JE U ZADRU 'GLEDALO 60.000 LJUDI' Dio obožavatelja pobjesnio, a neki su joj lijepo ukazali na pravu istinu: 'Rita, dušo...'

 
 Jure Miskovic / CROPIX

Iako je od koncerta Rite Ore u Zadru prošlo već tri dana, reakcije na nastup ove pjevačke zvijezde i dalje se ne stišavaju.

No, ovaj put nije riječ o optužbama na račun grada, koji je nakon njenog nastupa ostao u minusu većem od 720.000 kuna, već o objavi na Twitter profilu same pjevačice.

Naime, Rita Ora se "pohvalila" kako je njen nastup u Hrvatskoj gledalo čak 60.000 ljudi, dok ih je u stvarnosti zapravo bilo 5500. Štoviše, ni šest potpuno ispunjenih dvorana u Višnjiku, čiji je kapacitet oko 9000 gledatelja za koncerte, ne bi bilo dovoljno da se dosegne takva brojka.

- 60.000 u Hrvatskoj. Hvala, bilo mi je super - napisala je pjevačica i zahvalila se hrvatskom modnom kreaturu Jurju Zigmanu na kreaciji koju je nosila na koncertu.

I dok je većina njenih fanova ispod objave napisala kako je "nastup bio fantastičan", "kako je vole" i kako su "ponosni na nju", neki su ipak doveli u pitanje istinitost statusa.

Tako je jedan pratitelj kratko napisao "60 tisuća. Zbilja?". Druga korisnica Twittera je pak pristojno napisala "Rita, dušo, bilo nas je 6000.", dok su neki bili nešto direktniji s komentarima u stilu "Koji ku...? Ovdje nije 60.000 ljudi", uz priloženu fotografiju s koncerta.

Kao što smo već napisali, na koncertu je bilo 5500 ljudi, trajao je svega 50 minuta, a Rita Ora i plesala s ukupno šest, umjesto 30 najavljenih plesača. Unatoč ogromnim novcima koji su potrošeni na promidžbenu kampanju oko koncerta, a te se brojke tek trebaju objaviti, pjevačica je jedva "popunila" nešto više od pola kapaciteta dvorane na Višnjiku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 01:58