ATRAKTIVNO IZDANJE

Rita Ora pokazala duge noge u ultrakratkoj haljinici: Zbog seksi prizora s luksuzne jahte mnogi je nazivaju boginjom

32-godišnja pjevačica pozirala je u kratkoj haljinici koja je istaknula njezine duge, vitke noge i bujno poprsje

Rita Ora na jahti

 Instagram/Rita Ora

Pjevačica Rita Ora pokazala je svojim obožavateljima isječke iz svog života u posljednjih nekoliko dana, a pritom ih je počastila i izazovnim fotografijama s luksuzne jahte u Dubaiju.

32-godišnja pjevačica pozirala je u kratkoj haljinici koja je istaknula njezine duge, vitke noge i bujno poprsje. Pritom je imala crveni ruž i raspuštenu kosu koja je opušteno vijorila.

"Mojih posljednjih nekoliko dana - dio prvi - bilo je dobro, ludo, stvarno! U posljednjem objavljenom videu možete vidjeti kako se presvlačimo za nastup na najnemirnijem brodu svih vremena, dok smo na FaceTimeu s mojim stilistom, i možete vidjeti da kada majka priroda zove, onda zove!! To vam se, ljudi, zove stvarni život, naviknite se! Nije sve samo blještavilo i glamuroznost! I da, nosim velike crne jhlače na pozornici! Očekujte i drugi dio", poručila je pratiteljima u opisu objave na Instagramu.

"O moj Bože, izgledaš fenomenalno", "Tako je, živi svaki trenutak najbolje što možeš", "Savršeno tijelo", "Princeza", "Volimo te zato što si prirodna, znaš. Nemoj se nikada mijenjati", "Seksi i prekrasna", "Prava boginja! Sve pohvale za izgled", "Kraljica" - glasili su samo neki od komentara njezinih pratitelja na Instagramu.

Rita je i inače poznata po tome da svoje fanove s vremena na vrijeme počasti provokativnim fotografijama koje ističu sve njezine atribute. Pjevačica se inače prošlog ljeta udala za novozelandskog redatelja Taiku Waititija na intimnoj ceremoniji u krugu najbližih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:24