SEKSI IZDANJE

Rita Ora prvo je sebe ogolila u kadi, a onda i dušu: ‘Ovako je izgledala moja potraga za onim pravim‘

Njezin treći album ‘You & I‘ potpuno je u znaku ‘potrage za onim pravim‘, a izlazi nakon vjenčanja za filmskog redatelja Taiku Waititija

Rita Ora gola u kadi

 Instagram/

Pjevačica Rita Ora skinula se gola, sjela u kadu i najavila nove hitove koje planira izbaciti 14. srpnja. Ova 32-godišnja pop zvijezda definitivno zna kako privući pažnju.

Njezin treći album ‘You & I‘ potpuno je u znaku ‘potrage za onim pravim‘, a izlazi nakon vjenčanja za filmskog redatelja Taiku Waititija koje je održano prošle godine. To joj je prvi album u posljednjih pet godina, ali i prvi otkako je potpisala ugovor s BMG-om.

image

Rita Ora gola u kadi

Instagram/

"Ovaj mi album zaista puno znači. On je poput mog dnevnika koji sam vodila posljednjih nekoliko godina, to je moj zvuk i tako iskreno prenosi sve ono što ja jesam danas", rekla je Rita Ora o novom albumu, prenosi The Sun.

"Snimila sam trenutak u svom životu u kojem sam se zaljubila. Postoje stvari o kojima govorim, vrlo osobna razmišljanja, o tome što mi je bilo potrebno da se odlučim baš za tu osobu i da mu se posvetim. Bila sam jako hrabra i samouvjerena. Sama sam napisala dosta pjesama s albuma, sudjelovala sam u svakom njegovom dijelu, a ako nisam, mijenjala bih pjesme tako da mi odgovaraju. Nikada prije to nisam napravila ni s jednim albumom: stvarno sam obavila sav posao i napisala svaku pojedinačnu pjesmu ili bila dio procesa svake pojedine pjesme", dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:28