ISKREN INTERVJU

Rita Ora zapanjujućom fotografijom u toplesu objavila izlazak nove pjesme pa potvrdila glasine: ‘Istina je‘

‘Ja sam službeno izvan tržišta. Odlučila sam biti privatna oko toga‘, rekla je 32-godišnja pjevačica

Rita Ora

 Rolf Vennenbernd/Dpa Picture-alliance Via AFP

Pop zvijezda Rita Ora konačno je potvrdila da se udala za redatelja Taiku Waititija gostujući u emisiji “Heart Radio Breakfast” kako bi promovirala svoju novu pjesmu “You Only Love Me”.

- Da, udana sam. Ja sam službeno izvan tržišta. Odlučila sam biti privatna oko toga - rekla je 32-godišnja pjevačica koja je objavila izlazak nove pjesme fotografijom u toplesu na društvenim mrežama.

Komentirajući veliki dan, Rita je izjavila kako je bilo “savršeno” i “točno onako kako je zamišljala”.

image

Rita Ora i Taika Waititi

Henning Kaiser/Dpa Picture-alliance Via AFP

- Bilo je lijepo, bilo je savršeno. Lijepo je neke stvari zadržati za sebe. Žao mi je što ne zvučim toliko zanimljivo. Jednom ću prirediti veliku zabavu - dodala je pjevačica koja još nije sigurna hoće li preuzeti suprugovo prezime.

- Svakako sam razmišljala o tome da uzmem njegovo prezime, ali jako sam se trudila za ovo svoje Ora. Ne znam. Nisam još odlučila - objasnila je.

Uz svoju zapanjujuću fotografiju u toplesu, pokazala je i tetovaže dok je na sebi nosila samo suknju sa školjkicama.

- Tako sam ponosna na novu glazbu na kojoj sam radila. Jedva sam čekala podijeliti je s vama! Puno vas volim i hvala vam što ste uz mene - napisala je.

- Tom pjesmom i mojim nadolazećim albumom željela sam opisati ranjivost koju sam iskusila dok sam se otvarala ljubavi i ulazila u novu fazu života - otkrila je pjevačica koja je svoje putovanje dokumentirala kroz glazbu.

- Naučiti otpustiti prošlost kako biste napravili mjesta za nova iskustva duboko je osoban proces, a osjećala sam se ponukanom dokumentirati ga kroz svoju glazbu. Putovanje nije uvijek bilo lako, ali izašla sam iz njega snažnija i ispunjena s više ljubavi, nego što sam ikad mislila da je moguće - otkrila je.

Progovorila je i o borbi s intenzivnim pritiskom slave objasnivši kako su joj njezini bliski prijatelji i članovi obitelji pomogli preživjeti trenutke u kojima je čak htjela odustati od karijere.

- Željela sam odustati. Pomislila sam: ‘Vrijedi li ovo?‘... Kako sam postajala slavnija, shvatila sam da se ljudi ugledaju na mene. Postaneš uzor, a nekad nisi spreman na to jer si samo htio stvarati glazbu. A sad vas prate milijuni ljudi. Dakle, psihološki je stvarno intenzivno - zaključila je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:41