STROGA GĐA WILLIAMS

‘Robbie i ja uvijek letimo prvim razredom, a djecu pošaljemo u ekonomski. Ne želim odgajati razmažena derišta‘

Ayda Field i Robbie Williams nisu jedini slavni roditelji koji imaju stroge stavove o tome kako odgajati svoju djecu

Ayda Field i Robbie Williams s djecom

 Profimedia/

Ayda Field otkrila je kako ona i njezin suprug, uspješni glazbenik Robbie Williams imaju vrlo stroga pravila kad su putovanja s njihovom djecom u pitanju.

44-godišnja glumica i 49-godišnji pjevač uvijek lete prvom klasom, dok njihovo četvero djece tjeraju da lete ekonomskom klasom. Ayda je objasnila da ona i Robbie sjede odvojeno od svoje 11-godišnje kćeri Teddy, 9-godišnjeg sina Charlieja, petogodišnje kćeri Coco i trogodišnjeg sina Beaua kako bi ih potaknuli da nauče da je prvi razred privilegija koju nisu zaslužili i ne mogu sjediti tamo dok si to sami ne budu mogli priuštiti.

image

Robbie Willams i Ayda Field

@markmilanthepaparazziman/Mega/The Mega Agency/Profimedia/@markmilanthepaparazziman/mega/the Mega Agency/profimedia

"Moja djeca lete ekonomskom klasom kad god idemo na neko putovanje avionom. Ja skrenem lijevo, a oni u red desno. To je užasno. Mislim, ljudi će misliti o meni da sam ku*ka. Ali nije mi u interesu odgajati razmažena derišta. Moja djeca će znati da je sjediti u ekonomskom razredu sve dok si sami ne budu mogli platiti drugi dio aviona", objašnjava supruga Robbieja Williamsa za The Sunday Times.

Ona i njezin suprug nisu jedini slavni roditelji koji imaju stroge stavove o tome kako odgajati svoju djecu da ne postanu tipična nepo-djeca, izraz koji se koristi za sve one čiji su roditelji slavne osobe, a ‘nepo‘ je skraćenica za nepotizam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:26