IZGLEDA SJAJNO

Robbie Williams pohvalio se isklesanim torzom: ‘Hvala taštini i poslu što me održavaju u formi!‘

‘Unutar mene je divovska osoba. Cijelo moje biće i cijelo moje tijelo želi da idem u suprotnom smjeru i budem morbidno debeo‘

Robbie Williams

 Screenshot/INSTAGRAM

Glazbena zvijezda Robbie Williams pohvalio se vitkim torzom dok se igrao sa svojim djecom na otvorenome, samo nekoliko mjeseci nakon što je otkrio kako s težinom "vodi konstantnu bitku". Dok se zabavljao sa sinom na osunčanoj livadi na svom imanju, noseći samo kratke hlače s potpisom Louis Vuitton i ružičastu kapu, 49-godišnjeg Williamsa snimila je njegova šest godina mlađa supruga Ayda. Pritom je u prvom planu bio njegov istetovirani i isklesani torzo. Uz fotografiju je Ayda napisala: "He‘s got Robbie Williams‘ eyes" (ima oči Robbieja Williamsa, op.a.), referirajući se na jedan od suprugovih hitova.

Glazbenik je nedavno izjavio kako je napokon zadovoljan samim sobom zbog gubitka kilograma, priznajući kako je u stalnoj borbi da ostane u formi. Smršavio je uoči objave svog novog albuma, a za stalno variranje u težini okrivio je svoju ovisničku osobnost, navodeći kako jednostavno ne može prestati jesti pojedine skupine namirnica, poput šećera, u umjerenim količinama.

"Smršavio sam, ali to je konstantna borba. Unutar mene je divovska osoba. Cijelo moje biće i cijelo moje tijelo želi da idem u suprotnom smjeru i budem morbidno debeo. Trenutno samo manje jedem. To su stalne trzavice i nije prirodan način postojanja. Za mene je normalno biti dvostruko veći", priznao je u nedavnom intervjuu.

Dodao je i kako zahvaljuje "Bogu na taštini" i svom poslu što ga održava u formi, a da nije globalna superzvijezda, boji se i pomisliti kako bi izgledao "i što bi postao". Također je napomenuo kako ima "ovisničku narav koja pronalazi rupu u slatkom" te da nikad nije bio sposoban potpuno izbaciti šećer i rafinirano brašno iz svoje prehrane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:38