ED SHEERAN

‘Robbie Williams pomogao mi je da se vratim na pravi put, i dan danas provjerava kako sam‘

Priznao je kako mu je slavni stariji kolega pomogao promijeniti način života
Robbie Williams
 Valery Hache/AFP

Glazbena zvijezda Ed Sheeran priznao je kako mu je slavni stariji kolega Robbie Williams pomogao promijeniti način života. Crvenokosi 30-godišnji pjevač otkrio je da se ranije znao naći u prilično opasnim situacijama tijekom turneja, no upravo je Williams bio uz njega u tim teškim trenucima.

Prema Sheeranovim riječima, kao solo izvođač nerijetko se znao osjećati usamljeno i imati osjećaj kako nema nikoga uz sebe nakon što bi nastup završio. Kako nije želio da ga ljudi sažalijevaju, opisao je da bi odlazak na neko novo mjesto često značio tulumarenje po klubovima, obzirom da su ostali članovi njegove ekipe bili stariji, oženjeni i roditelji te nisu bili zainteresirani za partijanja.

U razgovoru za The Sun vlasnik hita "Shape of You" je rekao: "Napravio sam puno grešaka. Doslovno sam izlazio sam, ne poznajući nikoga, ulazio u barove i išao gdje bi me noć odvela. Završavao bi u situacijama koje su bile prilično opasne i kad sad razmislim, puno puta mogle su se dogoditi ružne stvari i vrlo sam zahvalan na tome što nisu." Naglasio je i kako bi, baš poput svojih prijatelja iskusnih glazbenika koji su ga vratili na pravi put, i sam volio na isti način pomoći mladim zvijezdama u usponu. Dodao je i kako osjeća "iskrenu povezanost" s Robbiejem Williamsom nakon što ga je kontaktirao i objasnio kako solo izvođači znaju "završiti loše kad se oslanjaju na različite stvari", dok njihov bend nije uz njih.

"Vodio sam dugi razgovor s njim i bio je jako brižan prema meni. Još uvijek me često provjerava kako sam. A sad i ja to pokušavam napraviti za mlađu generaciju jer taj potez uistinu cijenim", napomenuo je Ed Sheeran, čiji je album "Equals" objavljen danas i kojeg opisuje kao rezultat krize odrastanja. Objasnio je da je odrastao dok je radio na albumu, te da se osjeća kao zrela osoba obzirom da se na njemu dodirnuo rođenja svog prvog djeteta, ali i smrti svoj prijatelja i tour promotora Michaela Gudiskog.

image
Ed Sheeran
Karin Tornblom/AFP

Sheeran i njegova supruga Cherry postali su roditelji djevojčice kojoj su nadjenuli ime Lyra u kolovozu 2020., a glazbena zvijezda je otkrila kako bi volio imati još djece.

U razgovoru za podcast Open House u lipnju, Ed je kazao: "Ja bih očito bio superzahvalan kad bih mogao imati još djece, ali mislim da su djevojčice puno superiornije od dječaka. Budući da sam i sam dečko, osjećam da to mogu reći. Imamo sreće što smo dobili i jedno dijete, ali stvarno bih volio imati još. Sretan sam jako i zbog jednog djeteta, pa i ako se ništa više ne dogodi, jako sam zadovoljan, usitinu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:23