ISKRENI INTERVJU

Robbie Williams više ne žudi za seksom s drugima otkako je upoznao suprugu: ‘To je nevjerojatno...‘

Robbie Williams i Ayda Field vjenčali su se 2010. te imaju četvero djece

Robbie Williams i Ayda Field

 Valerie Macon/Afp

Možda nitko nije bio šokiraniji od samog Robbieja Williamsa (48) kada se, nakon što je godinama bio jedan od najpoželjnijih neženja u pop glazbi, konačno ‘primirio‘ s glumicom Aydom Field 2006., a onda su se i vjenčali 2010.

Sada je sretno oženjen čovjek s četvero djece te s Aydom dijeli Theodoru (10), Charltona (7), Coco (3) i Beaua (2).

Samo postojanje njegovog ustaljenog bračnog života još uvijek je novost za Robbieja, koji je primijetio promjenu u svom seksualnom nagonu otkako je odabrao monogamiju.

Tijekom intervjua za Graziu koji se dogodio preko Zooma dok je Williams bio gol u krevetu, rekao je da iako je ser***, njegova supruga s kojom je već 12 godina daje mu sve što poželi.

- To je nevjerojatno za nekoga poput mene koji sam stvarno ser***. S njom imam sve što želim, rekao je 48-godišnji pjevač.

- Ne mislim samo na seks. Jedna od, nazovimo ih mojih stvari u 90-ima bila je seks sa strancima i nisam znao hoću li moći odustati od toga. Govorio sam joj sinoć, stvarno je posebno što smo okruženi s puno stvarno zgodnih ljudi, i to tijekom cijelog ljeta, a ja uopće ne osjećam želju da bih se bavio nekim prljavim stvarima, objasnio je.

- Stvarno je empatična, jako ljubazna, nevjerojatno pametna i jako, jako duhovita. I vjerujem joj. Stvar sa seksom s drugim ljudima je vrlo slična kokainu. Više ne tražim kokain i zato ga ne nalazim, nastavio je pjevač.

Williams, koji je trenutno zauzet promoviranjem svoga novog albuma ‘XXV‘, rekao je da toliko voli biti gol da bi bio gol cijelo vrijeme ‘da ima veći ku***‘.

Williams je upoznao Field 2006. kada je ona glumila o dokumentarcu o NLO-u koji je producirao BBC za Radio 4. Vjenčali su se 2010. u njegovom domu na Beverly Hillsu, a sada imaju četvero djece. Postoji i biografski film ‘Better Man‘ o njegovu životu koji se trenutno snima u Australiji, a govorit će o njegovom nevjerojatnom usponu do slave.

Film režira australski redatelj Michael Gracey, a Williamsa će glumiti britanski glumac Jonno Davis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:52