LEGENDARNI GLUMAC

Robert De Niro (80) pozirao s 10-mjesečnom kćerkicom: ‘Moji unuci su oduševljeni njome, zovu je teta‘

Dok je govorio o svojoj dobi, objasnio je da je odustao od ‘teških poslova i dizanja teških stvari‘

Robert De Niro i kćerkica

 Screenshot/YouTube

Slavni glumac Robert De Niro (80), koji je nedavno dobio još jedno dijete, na oduševljenje svih svojih poklonika sada je pozirao s 10-mjesečnom kćeri Giom.

image

Robert De Niro i Tiffany Chen

Angela Weiss/Afp

Na novoj fotografiji koju je dobio Page Six, filmska legenda mazi bebu u svom krilu i nježno prislanja obraz na njezinu malenu glavu.

- Preslatka je - izjavio je De Niro u intervjuu za People, objavljenom prošle srijede, te se nasmijao neobičnoj dinamici unutar svoje obitelji nakon što je u 79. godini dočekao svoje sedmo dijete.

image

Robert De Niro i kćerkica

Screenshot/YouTube

- Sva djeca su jako oduševljena njome. Čak i unuci. Ona je njihova teta, a oni će uskoro postati tinejdžeri - prepričao je De Niro.

Osim Gie, koju je dočekao u proljeće 2023. s djevojkom Tiffany Chen, De Niro je otac Drena (56), Raphaela (47), blizanaca Juliana i Aarona (28), Elliota (25) i Helen (12).

image

Tiffany Chen i Gia u kolicima

Fernando Ramales/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Fernando Ramales/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ima četvero unučadi, uključujući Drenina sina, Leandra, koji je tragično preminuo od slučajnog predoziranja prošle godine u dobi od 19 godina. Prošli mjesec, dobitnik Oscara bio je emotivan dok je govorio o svojem najmlađem djetetu.

- Sve čime sam opsjednut ili zbog čega sam zabrinut jednostavno nestane kad je pogledam - objasnio je i dodao kako je to "čudesan osjećaj". Također je dao uvid u svoj obiteljski život s 45-godišnjom suprugom i bebom Giom.

Dok je govorio o svojoj dobi, objasnio je da je odustao od "teških poslova i dizanja teških stvari" te dodao kako "podržava svoju djevojku, no ona obavlja podosta poslova". Podsjetimo, De Niro i Chen su zajedno od 2021. godine, a upoznali su se na setu njegovog filma “The Intern” iz 2015.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:46