SVI STREPE

Robert De Niro teško ozlijeđen na snimanju novog filma: Ukrcao se na let i hitno vratio u New York

De Niro ima ključnu ulogu stoga će produkcija s daljnjim radom ipak morati pričekati dok se slavni glumac ne oporavi
Robert De Niro
 Billy Bennight/Newscom/Profimedia

Legendarni glumac Robert De Niro (77) na snimanju filma teško je ozlijedio nogu u američkoj državi Oklahomi. Naime, De Niro je u Oklahomi zbog snimanja novog filma Martina Scorsesea "Killers of the Flower Moon". U četvrtak navečer, ovaj se oskarovac zbog teške ozlijede noge ukrcao na let kako bi se vratio u New York do svoga liječnika. Opseg i težina ozljede još nisu službeno potvrđeni, stoga se još ne zna hoće li doći do značajnog kašnjenja u proizvodnji filma.

Poznati holivudski glumac utjelovit će lik Williama Halea u drami koja se temelji na knjizi Davida Granna "Killers of the Flower Moon: The Osage murders and the Birth of the FBI". Ova zanimljiva priča prati seriju ubojstava bogatih ljudi u okrugu Osage u državi Oklahoma nedugo nakon što su na njihovom zemljištu otkrivena velika nalazišta nafte.

image
Robert De Niro, Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio
Matteo Prandoni/bfa/Shutterstock Editorial/Profimedia

U nadolazećem filmu, glumi i Leonardo DiCaprio. Prvotno, DiCaprio je trebao glumiti glavnu ulogu - FBI agenta Toma Whitea, no ipak se predomislio i inzistirao na tome da mu se uloga promijeni. Tako da sada, ovaj također nagrađivani glumac, glumi ulogu Ernesta Burkharta, nećaka De Nirovog lika Williama Hallea.

Ovo je već deseti film u kojem De Niro i Scorsese rade zajedno. Njihova povezanost i želja za zajedničkim radom seže još od sedamdesete godine prošloga stoljeća. De Niro je prvi put glumio u filmu "Mean Streets" kojeg je režirao Scorsese još davne 1973. Film koji je proslavio i jednog i drugog filmaša bio je "Taksist" u kojem je De Niro glumio Travisa Bicklea.

Glumačku postavu ovog željno iščekivanog filma čine glumačka lica poput Tantooa Cardinala, Pata Healya, Scotta Shephearda, Lily Gladstone i Sturgilla Simpsona.

Iako ovaj glumac nije bio na setu kada je ozlijedio nogu, produkcija će s daljnjim radom ipak morati pričekati da se slavni glumac oporavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:10