REZULTAT AUTOPSIJE

Robert De Niro viđen prvi put nakon gubitka unuka (19): Sumnja se da je ovo uzrok smrti

Leandra je policija pronašla kako nepomično sjedi na stolici u svom stanu u New Yorku u nedelju popodne

Leonardo, Drena i Robert De Niro

 Instagram

Mladi Leandro De Niro Rodriguez, unuk slavnog holivudskoga glumca Roberta De Nira, pronađen je mrtav u svom stanu u New Yorku, a vijest o njegovoj smrti jučer je objavila Drena De Niro, kći slavnog glumca.

Izvori bliski TMZ-u rekli su da je istraga u tijeku i da svi dokazi upućuju na to da je 19-godišnji unuk Roberta De Nira preminuo od predoziranja. Kako javlja TMZ, pored tijela je pronađeno nekoliko opijata, kao i set za konzumiranje droge.

Prema Daily Mailu, ožalošćeni Robert De Niro viđen je kako dolazi u pogrebno poduzeće u New Yorku u ponedjeljak navečer nakon iznenadne smrti svog unuka tinejdžera. Naime, 79-godišnji glumac viđen je s kapom i medicinskom maskom za lice dok je izlazio iz svoje kuće na Upper East Sideu i ulazio u crni SUV koji ga je odvezao do pogrebnog poduzeća Frank E. Campbell, samo nekoliko ulica dalje od njegova stana.

De Niro je stigao u pogrebno poduzeće zajedno s Leandrovim roditeljima, glumčevom posvojenom kćeri Drenom De Niro i umjetnikom Carlosom Rodriguezom. Drena je objavila srceparajuće novosti nakon posjeta pogrebnom poduzeću, otkrivajući da je držala Leandrovo tijelo po "posljednji put" te da "nije zaslužio ovako umrijeti".

Podsjetimo, Leanrda je policija pronašla kako nepomično sjedi na stolici u svom stanu u New Yorku u nedelju popodne. U službenom izvještaju nema znakova napada, niti nasilne smrti. Naime, unuka De Nira je prvo pronašao prijatelj kojem se nije javljao nekoliko dana i došao je u njegov stan kako bi provjerio je li s njim sve u redu.

De Niro je u ponedjeljak u sklopu službenog obraćanja medijima izjavio da je duboko potresen smrću voljenog unuka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:03