PROBLEMI

Rod Stewart otkazao koncert: ‘Ja sam samo čovjek i ponekad se razbolim baš kao i vi‘

Britanski glazbenik morao je odustati od dogovorenog nastupa samo nekoliko sati uoči njega zbog virusne infekcije

Sir Rod Stewart

 Suzan Moore/Pa Images/Profimedia/Suzan Moore/pa Images/profimedia

Sir Rod Stewart otkazao je nastup u Australiji nakon što mu je dijagnosticirana "virusna infekcija". Ovaj 78-godišnji britanski velikan rocka i popa, trebao je nastupiti na festivalu A Day on the Green u australskom gradu Geelong, smještenom nedaleko od Melbournea, međutim zbog bolesti otkazao ga je u subotu nekoliko sati prije no što je trebao izaći pred publiku. Na Twitteru i Instagramu objavio je izjavu kako je apsolutno potišten što je razočarao obožavatelje i da radi naporno kako bi se čim prije vratio na pozornicu.

"Jutros su mi rekli da imam virusnu infekciju i da mi je grlo previše nadraženo da bih pjevao. Ja sam samo čovjek i ponekad se razbolim baš kao i vi. Moja najveća radost je nastupati za vas, pa radim sve što mogu da se oporavim i vratim na pozornicu", napisao je Stewart.

Uz britansku zvijezdu trebali su se pojaviti američka glazbenica Cyndi Lauper (69) i novozelandsko-australski pjevač Jon Stevens (61). Sir Stewart ima dogovoren i koncert u AEC Areni u Adelaideu u utorak, a nakon toga mu slijede gostovanja u još pet australskih gradova. Prema planu, potom ga u sklopu turneje "The Hits!" čekaju nastupi u Novom Zelandu, Meksiku, SAD-u, Irskoj, Velikoj Britaniji i Španjolskoj između travnja i rujna.

image

Sir Rod Stewart

Mike Gray/Avalon/Profimedia/Mike Gray/avalon/profimedia

"Ispričavamo se zbog razočaranja i neugodnosti vlasnicima ulaznica. Daljnja objava u vezi koncerata bit će objavljena početkom sljedećeg tjedna", stoji u izjavi Live Nationa i Roundhouse Entertainmenta izdanoj nakon otkazivanja koncerta.

Inače, Stewart je odgodio datume svoje australske turneje prošle godine zbog pandemije covid-19. Njegov posljednji album "The Tears Of Hercules" objavljen 2021., dosegao je peto mjesto britanske ljestvice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:49