METODE KELLY CLARKSON

'RODITELJI SU ISTO RADILI MENI I GLE ČUDA, ISPALA SAM NORMALNA' Popularna pjevačica otkrila kako odgaja djecu, njezine metode mnogima se nisu svidjele

 
 Instagram

Američka pjevačica Kelly Clarkson (35) u emisiji jedne radijske postaje progovorila je o odgojnim metodama koje redovito prakticira otkad je sa suprugom, talent menadžerom Brandonom Blackstockom, dobila kćer River Rose (3) i jednoipolgodišnjeg sina Remingtona.

- Ako su zločesti i ne slušaju me, da, lupit ću ih po guzi i nije me briga što drugi misle o tome. Roditelji su isto radili meni i gle čuda, ispala sam normalna - izjavila je Kelly.

Pobjednica showa "American Idol" objasnila je kako je takav "bezazlen" oblik kažnjavanja sasvim normalan na jugu SAD-a, gdje je odrasla, prenosi The Mirror.

- Svaki put kad bih zbog neke nepodopštine u školi završila u ravnateljičinu uredu, moja majka bi je nazvala i dala joj dopuštenje da me u njezino ime 'nalupa' po stražnjici - rekla je Clarkson.

Ipak, glazbenica je dodala kako je itekako svjesna da mnogi ne odobravaju njezine postupke.

- Kad si na javnome mjestu, ne možeš izbjeći kritike. Ljudi jednostavno misle da je to što radim pogrešno. Naravno, djecu prvo upozorim, 'pošpotam' ih kako će dobiti po guzi ako me ne poslušaju - objasnila je Kelly.

Full gallery of #LoveSoSoft BTS is live y'all!! Link in bio!

A post shared by Kelly Clarkson (@kellyclarkson) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:59