MA, KAKVA SLAVA!

Roditelji su mu bogati i slavni glumci, a on je odlučio karijeru posvetiti - burgerima!

Connor Cruise zadovoljan je svojim mirnim životom u floridskom gradu Clearwateru, glavnom središtu scijentološke crkve
Tom Cruise s djecom Connorom i Isabellom
 GABRIEL BOUYS/AFP

Sin Toma Cruisea (58) i Nicole Kidman (52), 26-godišnji Connor Cruise, na Instagramu se pohvalio novim profilom koji je posvetio - hrani. Račun ConnorsMeatShack kreirao je uz pomoć najbolje prijateljice Kim Joyce, a dvojac će na društvenim mrežama s obožavateljima dijeliti svoje omiljene recepte.

- Pratite nas ako volite odreske, burbon, piletinu ili što god već 'osjećamo' toga dana! - napisao je Connor, koji je, po svemu sudeći, odlučio postati kulinarski bloger te burger i roštilj majstor.

Posvojenom sinu bivšeg glumačkog para velike strasti su i pecanje te ribarenje, a baš poput svoje dvije godine starije sestre Isabelle, i on se nastoji držati što dalje od očiju javnosti. Iako se svojedobno i sam okušao kao glumac - godine 2008. snimio je film "Sedam duša" ("Seven Pounds") s Willom Smithom i Rosario Dawson, a 2012. "Crvenu zoru" ("Red Dawn"), Connor se poslije povukao u svojevrsnu anonimnost.

image
Connor Cruise i Josh Hutcherson u filmu 'Crvena zora'
Archives du 7eme Art/Photo12 via AFP

Tom i Nicole, koji su bili u braku od 1990. do 2001., posvojili su Connora 1995. I on i sestra krenuli su očevim stopama, barem što se scijentologije tiče, čime Kidman nikad nije bila previše oduševljena.

- Connor živi na Floridi, u gradu Clearwateru, koji je glavno središte scijentološke crkve. Još uvijek radi i kao DJ, ali u međuvremenu je postao i pravi ribolovac. Zadovoljan je svojim mirnim životom. I on i sestra potpuno su predani scijentologiji, odmalena se kreću u tim krugovima - rekao je lani izvor blizak 26-godišnjaku za časopis People, a prenosi Daily Mail.

Bella je pak modna dizajnerica i trenutačno sa suprugom Maxom Parkerom živi u Londonu u Velikoj Britaniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:19