U POTRAZI ZA SLAVOM

Roditeljske muke slavnog chefa: Jedna kći kuha u MasterChefu, a druga ide u kontroverzni reality

Tilly će zasigurno upotrijebiti znanje stečeno od oca, a njezina sestra Holly dio je showa za spajanje parova Love Island
Gordon Ramsay
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Tinejdžerska TikTok zvijezda Tilly Ramsay, kći slavnog britanskog chefa s vlastitim kulinarskim TV showom Gordona Ramseya, kreće očevim stopama, te je potvrdila sudjelovanje u australskoj verziji Celebrity MasterChefa, gdje će pokazati vlastite kulinarske vještine.

Nakon 12 godina stanke, taj se format vraća u velikom stilu, a uz 19-godišnju Tilly, sudjelovanje su, između ostalih, potvrdili i olimpijski atletičar Ian Thorpe, komičar Dilruk Jayasinha, nogometaši Archie Thompson i Nick Riewoldt, modna dizajnerica Collette Dinnigan, glumci Matthew Le Nevez i Rebecca Gibney i pjevačica Dami Im.

Tilly će svoje kulinarsko umijeće pokazati pred sudačkim žirijem kojeg čine Melissa Leong, Andy Allen i Jock Zonfrillo.

Inače, i sam Gordon Ramsey važan je dio MasterChef franšize, obzirom da je vodio glavnu seriju od 2010. u SAD-u, a ujedno je i izvršni producent tamošnjeg showa. Producenti se samo nadaju da Tilly od oca nije naslijedila neugodnu naviku urlanja punih usta kad situacija postane prenapeta u kuhinji.

image
Gordon Ramsay Facebook

Inače, Tilly je tijekom pandemije postala, uz svog oca, prava TikTok senzacija, uključujući se u razne izazove kako bi "ubila" vrijeme. Između ostalog, to je uključivalo i igru u kojoj 19-godišnjakinja priznaje da unatoč činjenici što je Gordon chef i nositelj Michelinovih zvjezdica, Tilly ipak preferira majčinu kuhinju.

Njezino sudjelovanje u MasterChefu gdje će zasigurno upotrijebiti znanje stečeno od oca, poklopilo se s viješću kako će njezina sestra Holly biti dijelom popularnog, ali i dosta kontroverznog showa za spajanje parova Love Island.

Gorgon Ramsey ima petero djece; Megan (23), Jacka (21), Holly (21), Tilly (19) i dvogodišnjeg Oscara koji je poznat kao živa preslika svog oca, kako izgledom tako i ponašanjem. Prošle je godine ponosni otac Gordon otkrio kako se njegov sin Jack pridružio marincima, iako je ranije izrazio želju da se pridruži obiteljskoj tradiciji, kao chef.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:55