STIŽE PRINOVA

Roker iz Guns N ‘Rosesa postat će otac prvi put sa 60 godina: ‘Ushićen sam zbog ovog Božjeg dara‘

‘Uzbuđeni smo kćeri pokazati brojne mogućnosti koje život pruža‘, rekao je roker koji se oženio s 24 godine mlađom plesačicom
20 godišnjica Guns N' Rosesovog 'Appetite for Destruction'
 Jared Milgrim/The Photo Access/Profimedia

Bubnjar Guns N 'Rosesa Matt Sorum postat će otac prvi put sa 60 godina. Glazbenik nagrađen Grammyjem i supruga Ace Harper (36) na Instagramu su objavili sretnu vijest da očekuju bebu. Uz nju su stavili svoju zajedničku fotografiju na kojoj je lijepa trudnica u donjem rublju.

"Ushićeni smo zbog ovog Božjeg dara, naše djevojčice", napisao je Matt, koji se 24 godine mlađom plesačicom oženio 2013. godine.

"Od svih lijepih pustolovina koje smo srećom imali puno u životu, nema ničega što se može usporediti s radošću koju konačno osjećamo stvaranjem vlastite obitelji. Uzbuđeni smo što ćemo našoj kćeri moći pokazati brojne mogućnosti koje život pruža", naglasili su.

Sorum se pridružio Gunsima 1990. kad je zamijenio Stevena Adlera i pojavio se na albumima “Use Your Illusion I”, “Use Your Illusion II” i “The Spaghetti Incident”. Grupu je napustio 1997. nakon velike svađe s frontmanom Axleom Roseom.

Kasnije je svirao u bendu Velvet Revolver, a nakon raspada tog benda započeo je solo karijeru. Ima i studio za snimanje Drac Studios.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:16