SIROTA MALA BOGATAŠICA

Ronaldova Georgina pokazala njihov privatni avion koji pršti od luksuza: Cijena jednog detalja na fotografiji šokira

Georgina se pohvalila interijerom privatnog aviona dok je nosila sportsku odjeću i glamurozni nakit

Georgina Rodriguez

 Instagram/georginagio/

Georgina Rodriguez (29) dala je uvid u svoj luksuzni život – kako izgleda njezin i Ronaldov privatni avion.

Podijelila je na Instagramu nekoliko fotografija iz aviona dok je pozirala u luksuznom sjedalu. U pozadini fotografija je luksuzno uređenje aviona, ali nazire se i njezina žuta Hérmes Birkin torbica čija je procijenjena vrijednost oko 70.000 funti.

Odjenula je usku bijelu sportsku odjeću i obula Nike tenisice. Koliko god se činilo sportski na prvu, Georgina je na drugoj fotografiji u prvom planu imala zlatni nakit koji je činio da izgleda glamurozno.

Podsjećamo, Cristiano (38) ima sina Cristiana Jr. (12) i blizance Evu i Matea (5) koje je imao prije nego što je upoznao Georginu 2016. godine. Georgina ima dvoje djece s Cristianom – Alana Martina (5) i Bellu (1).

image

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez

Cristina Quicler/Afp

Prema pisanjima španjolskih medija vjeruje se da par ima čvrst predbračni dogovor u slučaju prekida jer trenutno nisu vjenčani. Prema TV Guia, imaju sklopljen dogovor da će u slučaju prekida Georgina primati financijsku potporu. Sporazumom se vlasništvo nad obiteljskom kućom u Madridu predaje Georgini, a primala bi vrtoglavu cifru od 100 000 eura mjesečne stipendije do kraja svog života. Forbes je početkom svibnja Ronalda proglasio najplaćenijim sportašem svijeta, a njegova ovogodišnja zarada premašila je 109 milijuna funti.

image

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez

Frezza La Fata - Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Frezza La Fata - Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Od siječnja žive u Saudijskoj Arabiji gdje Cristiano je prešao za 175 milijuna funti u Saudi Pro League. Oslobođeni su saudijskih zakona koji sprječavaju nevjenčane parove da žive skupa.

Za Georginom su se svi okretali na Filmskom festivalu u Veneciji ranije ovog mjeseca.

image

Georgina Rodriguez

Rocco Spaziani/Upi/Profimedia/Rocco Spaziani/upi/profimedia

Na aerodromu je viđena kako nosi Hermès Birkin torbicu vrijednu 200 tisuća funti. Georginini modni dodatci vrijedni su od 120 tisuća do 480 tisuća funti, a cijena im ovisi o stanju i krokodilskom uzorku na torbici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:00