NASTAVAK DOKUMENTARCA

Ronaldova Georgina u suzama, po prvi put javno govorila o preminulom sinu: ‘Teško je, ali moram ostati snažna‘

Par je u travnju 2022. otkrio da su dobili djevojčicu po imenu Bella, ali kući su otišli bez njezina brata blizanca

Georgina Rodríguez

 Screenshot YouTube

Georgina Rodríguez (29), manekenka i partnerica nogometne zvijezde Cristiana Ronalda (38), po prvi puta je javno progovorila o smrti njihova sina.

U novom traileru za nastavak njezina dokumentarca „I Am Georgina”, manekenka se osvrnula na „najbolji i najgori trenutak svoga života” koji je doživjela u travnju 2022.

- Prioritet su mi obitelj i moja djeca. Tako sam sretna i tako zahvalna. Život je težak, život ide dalje. Imam razloga da nastavim dalje i budem snažna, rekla je u videu, ističući koliko joj je Ronaldo bio velika podrška u najtežim trenucima.

Rodríguez i Ronaldo otkrili su u travnju 2022. da su dobili djevojčicu po imenu Bella, ali kući su otišli bez njezina brata blizanca.

- S najvećom tugom moramo objaviti da je naš dječak preminuo. To je najveća bol koju svaki roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ove trenutke s malo nade i sreće. Naš dječače, ti si naš anđeo. Uvijek ćemo te voljeti, napisao je par na Instagramu tada.

Svoje prvo zajedničko dijete dobili su krajem 2017. - kći Alanu Martinu, dok Ronaldo već ima sina Christiana Ronalda Jr. (12). Blizance Evu i Matea (5) navodno im je rodila surogat majka.

Inače, par je u vezi od 2017. nakon što su se upoznali u Guccijevom dućanu, gdje je ona radila kao asistentica u prodaji.

image

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez

Burak Akbulut/Anadolu Agency Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:14