NEIZMJERNA TUGA

Ronaldova sestra objavila emotivnu poruku koja slama srce: ‘Dječak je već u djedovu krilu‘

‘Vaša najveća bol bit će vaše najveće svjedočanstvo‘, napisala je Katia Aveiro

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo

 Profimedia

Nakon što je nogometaš Cristiano Ronaldo na društvenim mrežama otkrio da su on i zaručnica Georgina Rodriguez, nakon rođenja, izgubili jedno od blizanaca, javila se njegova sestra Katia Aveiro emotivnom objavom na Instagramu.

"Volim vas i moje srce je s vama”, započela je.

Pozvala se i na njihova oca Dinisa, koji je umro 2005. godine, rekavši da je dječak "već u očevu krilu".

“Neka se Bog pobrine za sve i ojača tvoj put. Naš anđeo već je u očevom krilu, a naša djevojčica, čvrsta, jaka i puna zdravlja, učit će nas da je samo ljubav bitna", napisala je ona uz objavljene fotografije Ronalda i Georgine s djecom.

Katia je tada također objavila citat na portugalskom, koji glasi: "Vaša najveća bol bit će vaše najveće svjedočanstvo."

Ronaldo je poručio da im sada njihova novorođena kćer "daje snagu za život" unatoč njihovoj "najdubljoj tuzi”.

Podsjetimo, jučer je nogometna zvijezda na društvenim mrežama podijelila srceparajuću objavu u kojoj je obavijestio javnost da je jedan od njihovih blizanaca preminuo.

"S najdubljom tugom objavljujemo smrt našeg sina. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće", piše u zajedničkoj izjavi para objavljenoj na Instagramu. Ronaldo je nastavio zahvalivši liječnicima i medicinskim sestrama na "njihovoj stručnoj brizi i podršci". "Svi smo shrvani ovim gubitkom i ljubazno molimo za privatnost u ovom vrlo teškom trenutku. Naš dječačić, ti si naš anđeo. Uvijek ćemo te voljeti", zaključio je objavu koju su potpisali on i Rodríguez.

Par je u listopadu prošle godine objavio da čekaju blizance, a zajedno već imaju četvero djece, od kojih su troje rodile surogat majke, dok je jedino kći Alana Martin njihovo biološko dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2022 09:27