‘NEĆEMO OPROSTITI‘

Rusi u bombardiranju Irpina ubili ukrajinskog glumca, dan prije smrti oglasio se na Instagramu

Smiješimo se dok nas napadaju jer ćemo se snaći, obranit ćemo se... Ujedinimo se!, napisao je Pasha Lee na društvenoj mreži

Pasha Lee

 INSTAGRAM

Ukrajinski glumac i televizijski voditelj, 33-godišnji Pasha Lee, u nedjelju je ubijen u ruskom granatiranju Irpina, grada koji se nalazi zapadno od Kijeva.

Lee se prošloga tjedna pridružio teritorijalnoj obrani Oružanih snaga Ukrajine kako bi obranio svoju domovinu od ruskih napada koji traju od 24. veljače. Glumac je na društvenim mrežama objavljivao fotografije sebe u vojnoj uniformi.

- Tijekom zadnjih 48 sati imali smo priliku sjesti i fotografirati se dok nas bombardiraju... Ali mi se smiješimo jer ćemo se snaći, obranit ćemo se... Ujedinimo se! - napisao je Pasha u subotu na Instagramu.

Lee je 2019. godine glumio u komediji "Meeting of Classmates", a 2017. snimio je sportski akcijski film "The Fight Rules". Osim toga, bio je i voditelj na kanalu DOM, a radio je i sinkronizaciju filmova "Kralj lavova" te "Hobit". Jedan od njegovih posljednjih projekata bila je TV drama "Provincial" iz 2021.

- Bio je glumac, TV voditelj, moj kolega i dobar poznanik... Nikad ne oprostiti - objavila je glumica Anastasiya Kasilova na svom Facebooku, gdje je odala počast ubijenom kolegi s kojim je surađivala upravo na seriji "Provincial".

Mediji su izvijestili kako je u nedjelju u Irpinu ubijeno najmanje osam civila, dok je grad već nekoliko dana bez struje, vode i grijanja, a stanovnicima ponestaje i hrane, prenosi portal Deadline.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:22