ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Ruski stručnjak tvrdi: ‘Znam zašto je Putin depresivan u zadnje vrijeme. Ljubavnica mu je opet trudna‘

Olimpijska gimnastičarka, koju nazivaju najfleksibilnijom Ruskinjom, navodno već ima dvoje djece s predsjednikom Rusije

Vladimir Putin i Alina Kabajeva (njena fotografija je iz 2004. godine)

 Kazuhiro Nogi/AFP

Osobe koje su se u posljednje vrijeme našle u blizini ruskog predsjednika Vladimira Putina tvrde da je njegovo raspoloženje ovih dana pomalo turobno. Dodaju da izgleda 'depresivno i pomalo rezervirano', a razlog tome navodno je vijest da je njegova ljubavnica, Alina Kabajeva, ponovo trudna.

Olimpijska gimnastičarka navodno već ima dvoje djece s predsjednikom Rusije, a prema ruskom političkom stručnjaku Valeriju Solvjevu, za kojeg se tvrdi da ima na raspolaganju insajderske informacije iz Kremlja, razlog Putinove uzrujanosti leži u tome što je saznao da je 38-godišnja 'najfleksibilnija Ruskinja' ponovno trudna. On je tu vijest podijelio na popularnom ruskom kanalu Telegram.

image

Vladimir Putin i Alina Kabajeva

Kremlin.ru/Willwest News/Profimedia

"Već smo izvijestili da je jučer ruski predsjednik Vladimir Putin, prema riječima očevidaca, izgledao depresivno i pomalo rezervirano. To je razumljivo jer je jučer saznao da je njegova dugogodišnja partnerica i majka njegove djece, Alina Kabajeva, ponovno trudna, odnosno, po svemu sudeći, ova vijest dolazi u izvanredno vrijeme. Inače bi predsjednik živio sretan život, ali sada...", piše na Telegramu, prenosi Mirror.

Jedan korisnik Telegrama odmah je upitao: 'Tko je otac djeteta?'

Putin nikada nije priznao vezu s Kabajevom, no brojni su mediji izvijestili da je upravo ona majka najmanje dvoje njegove djece koje je dobio u tajnosti. Njihove kćeri rodila je u Švicarskoj, a pisalo se da se upravo u toj zemlji skrivala tijekom ruske invazije na Ukrajinu. Vladimir Putin službeno ima samo dvoje djece - kćeri Mariu (37) i Katerinu (35) koje je dobio u braku s prvom suprugom Ljudmilom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2022 21:58