PODRŽALA MAJKU

‘Ružno pače‘ obitelji Trump nakon dugo vremena u javnosti: Tata je se sramio, a pogledajte je danas!

Tiffany se ove godine pojavila samo na suđenju svog oca, a prije toga je nismo vidjeli tri godine

Tiffany Trump

 Profimedia/

Tiffany Trump (30), kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, imala je jedno od svojih rijetkih pojavljivanja u javnosti. Bila je sa svojom majkom Marlom Maples (60) u Ujedinjenom Kraljevstvu, na Cambridgeu, gdje je bivša glumica i model držala govor na fakultetu. Tiffany je tada bodrila majku iz publike.

image

Tiffany Trump i Marla Maples

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Mlada nasljednica zabljesnula je u kožnim hlačama, crnoj majici i bijeloj jakni. Njezin izgled veoma se razlikovao od onog kada se prije tri godine pojavila u javnosti kao kći tadašnjeg predsjednika. Jednom prilikom je Trump otvoreno priznao da mu je ona „najmanje drago dijete”.

image

Tiffany Trump

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Tiffany u javnosti nije bila zadnjih godina otkako je njezin otac napustio Bijelu kuću u siječnju 2021., a ponovno se pojavila krajem prošlog mjeseca kad mu je dala javnu podršku tijekom njegova suđenja zbog davanja mita za šutnju porno zvijezdi Stormy Daniels s kojom je imao aferu. Tada se Tiffany, koja je Donaldovo najmlađe dijete i jedino koje ima s bivšom suprugom Marlom, pridružila svojoj polubraći Ericu i Donu Jr.-u u sudnici u New Yorku gdje je bivši biznismen proglašen krivim za 34 zločina.

Iako je bila na sudu dok su se izricali završni argumenti, nije bila kad su je spomenuli odvjetnici u kontekstu da je navodno dobila ucjene prije dana izbora 2016. Tu šokantnu tvrdnju iznio je Trumpov odvjetnik Tom Blanche.

Prije pojavljivanja na suđenju, Tiffany je samo jednom ove godine podijelila objavu na Instagramu na kojoj je ona i slavi novu godinu na imanju svog oca Mar-a-Lago u Palm Beachu. Možda će Tiffany biti češće uz obitelj ovih dana jer je izgubila djeda, Marlinog oca, koji je preminuo 29. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 12:28