‘JEB*** SAM BIJESAN‘

Ryan Giggs udario bivšu djevojku, prijetio golišavim slikama i nagu je izbacio iz hotela!

‘Tako sam jeb*** bijesan, bojim se samoga sebe jer bih mogao učiniti bilo što‘ - glasila je jedna od Giggsovih poruka bivšoj

Ryan Giggs

 Bruce Adams/Dmg Media/Profimedia

Bivša zvijezda Manchester Uniteda Ryan Giggs (48) jutros je stigao na sud povodom suđenja na kojem je optužen da je svoju bivšu djevojku udario glavom tijekom njihove svađe koja se odvijala u njegovoj vili vrijednoj 1,7 milijuna funti. Navodno ju je kontrolirao i zlostavljao pune tri godine.

Bivši nogometaš optužen je za kontroliranje i zlostavljanje Kate Greville u razdoblju između kolovoza 2017. i studenog 2020. Optužen je za napad na bivšu djevojku i njezinu sestru Emmu, a Giggs negira sve optužbe.

Nakon uhićenja, u lipnju je dao ostavku na mjesto izbornika reprezentacije Walesa. Navodno je vršio ‘kontrolu i prisilu‘ koja se pretvorila u ‘ciklus zlostavljanja‘ tijekom njihove trogodišnje veze, a to je uključivalo i fizičko i psihičko zlostavljanje. Kada ga je pokušala ostaviti, navodno ju je udario glavom u lice.

image

Ryan Giggs

Lindsey Parnaby/Afp

Sada je na sudu otkriveno da je svojoj bivšoj djevojci slao poruke prepune psovki, tražio ju je da ga odblokira na mobitelu uz obećanje da će prestati slati golišave fotografije te ju je izbacio golu iz hotela s pet zvjezdica nakon što ga je optužila da flertuje s drugim ženama.

Članovi porote čuli su i da je bivši nogometaš svojoj bivšoj djevojci napisao poruku pod naslovom ‘Laži, laži, laži‘ te drugu pod nazivom ‘Ucjena‘ nakon što ga je odblokirala.

"Tako sam jeb*** bijesan sada, bojim se samoga sebe jer bih mogao učiniti bilo što. Zapravo te mrzim zbog svega što si mi učinila. Mrzim te. MRZIM. MRZIM. MRZIM...", glasila je jedna od njegovih poruka.

U drugoj, koju joj je poslao nakon što ga je blokirala, napisao je: ‘Molim te, odblokiraj me. Sve ovo blokiranje je sranje. Obećajem, nema više golih slika.‘

Treća poruka sadržavala je naziv ‘ucjena‘, a poroti je rečeno da je sadržavala riječ ‘molim‘, kao i neodređeni privitak.

Njegovi odvjetnici izjavili su na sudu da su se on i Greville tijekom svoje veze ponašali kao ‘tinejdžeri koji se svađaju‘. No, inzistirali su na tome da postoje ‘granice koje on nikada ne bi prešao‘ te da ‘nijednom nije upotrijebio nezakonito nasilje‘ nad svojom bivšom djevojkom tijekom njihove veze, ‘ma koliko stvari među njima bile loše‘.

Giggs je također optužen i za napad te nanošenje tjelesnih ozljeda bivšoj djevojci, a suočava se i s optužbama za napad na njezinu sestru. Giggs se izjasnio da nije kriv po svim točkama optužnice.

Iznoseći uvodnu riječ pred porotom, odvjetnik je izjavio da Giggs u potpunosti prihvaća da je njegovo ponašanje, na moralnoj razini, ponekad bilo ‘daleko od savršenog‘. Optuženi također priznaje da njihove prepirke nije uvijek rješavao ‘na najbolji mogući način‘ te da bi porota mogla pomisliti da su oni poput ‘dvoje tinejdžera koji se svađaju‘ u porukama.

Također je dodao da su optužbe ‘temeljene na iskrivljavanju istine, pretjerivanju i lažima‘.

"Nikoga nije napao", dodao je odvjetnik, prenosi Daily Mail.

Također je rekao da je nekoliko tjedana prije incidenta gospođica Greville ‘rekla svojim prijateljima da je odlučna u tome da neće okončati tu vezu a da pritom ne dobije ništa.‘

image

Kate Greville

Capr/Backgrid Uk/Profimedia

Govoreći o navodnom udarcu glavom, rekao je da su se, dok se par ‘natezao‘ oko njezina telefona, oboje spotaknuli i pali na pod, a gospođica Greville ga je udarila nogom u lice dok se pokušavao ispetljati. Dodao je i da Giggs nije bio ni svjestan da je njezina sestra u to vrijeme bila u kući i sigurno je nije udario laktom kao što se to navodi u tužbi.

"Navodni udarac glavom nije bio samo gadna laž, već i smiješna laž", rekao je odvjetnik te poricao tvrdnju tužiteljstva da je Giggs ‘kontrolirao i prisiljavao‘ Greville. Istaknuo je da je ona zarađivala šesteroznamenkastu plaću tijekom njihove veze, a da je tome pridonio upravo on jer ju je upoznao ‘ s većinom njezinih klijenata‘.

Tužitelj je izjavio da je prijetio da će njezinim prijateljima poslati fotografije ‘osobne prirode‘ ako ga ne odblokira na društvenim mrežama i mobitelu, a navodno se i neželjen pojavljivao u njezinoj kući i teretani.

"To nije bio izraz ljubavi, to je bilo njegovo opsesivno ponašanje", rekao je tužitelj.

Njegova klijentica donijela je odluku o prekidu nakon incidenta koji se dogodio 1. studenog 2020., kada je Giggs navodno ‘izgubio kontrolu‘ i glavom udario Greville. Dok je te večeri bila s prijateljima u hotelu u Manchesteru, odlučila je prekinuti vezu.

"Znala je da ju je optuženik ponovno prevario. Njegovo ponašanje tijekom te večeri dovelo je do toga da je na donijela odluku o prekidu i odlučila je otići. Prije povratka kući, obavijestila je sestru SMS-om o svome planu. Namjeravala je otići prije nego što se on vrati. No plan nije uspio. Dok je odlazila s njegove kućne adrese, on se vratio i započeo svađu kojom ju je pokušao spriječiti da ode", ispričao je tužitelj.

Uslijedila je žestoka svađa, Giggs joj je pokušao zgrabiti mobitel, koji je kasnije pronađen na ogradi u vrtu, dodao je tužitelj. Tada je stigla njezina sestra koja je pokušala obraniti Greville od Giggsa, a on ju je udario laktom u čeljust", dodao je.

Giggs je upoznao Greville 2013. nakon što mu je pomogla promovirati njegov hotel koji je otvorio s Garyjem Nevilleom. U prosincu 2017. razveo se od supruge Stacey, a na kraju je ljubav pronašao s modelom za donje rublje Zarom Charles (33).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:42