KAKO SMO SEKSI....

Ryan Reynolds ‘trolao‘ Taylor Swift i suprugu Blake Lively: Jesu li djevojke dobile ‘opasnu konkurenciju‘?

Glumac inače poznat po zezanju supruge iskorisio je izazovnu sliku snimljenju na premijeri Beyoncéina filma

Taylor Swift i Blake Lively Travis Kelce i Ryan Reynolds

 Instagram/

Za zezanje uvijek raspoloženi glumac Ryan Reynolds nije propustio priliku da se našali na račun svoje supruge Blake Lively i Taylor Swift. Tako je vrckava 47-godišnja zvijezda hita "Deadpool" rekreirao izazovnu fotografiju dvije prijateljice na svom Instagram Storyju. Na tijela seksi glumice i pjevačice nalijepio je tako svoje lice te lice Travisa Kelcea, dečka Taylor Swift. Originalna fotografija, piše Page Six, snimljena je inače na premijeri Beyoncéina filma "Renaissance" u četvrtak u Londonu.

"Ovo moram zapamtiti.", napisao je u naslovu fotošopirane slike, na kojoj se nalazi njegovo lice na Livelynom tijelu i Kelceovo na Swiftinom. Na pravoj fotografiji, bliske prijateljice su se smjestile nasmiješene na plavom baršunastom kauču, a zvijezda serije "Tračerice" drži ruku na pjevačicnom bedru.

image

Travis Kelce i Ryan Reynolds

Instagram Story/Instagram Story

Inače, Taylor (33) koja je gotovo cijelo desetljeće dobra prijateljica s 36-godišnjom Lively, u petak je ponovno viđena s Kelceom (34) u Kansas Cityju, gdje su uočeni u jednom luksuznom baru, odjeveni u božićne džempere. Nerazdvojnom paru pridružio se Keleceov suigrač iz Kansas City Chiefsa Patrick Mahomes i njegova supruga, Brittany Mahomes.

image

Travis Kelce i Taylor Swift

T.jackson/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon toga nositelji ovogodišnje titule šampiona Super Bowla otputovali su u Wisconsin na utakmicu protiv Green Bay Packersa. Otkako je započela njezina romansa s Kelceom u rujnu, Swift je prisustvovala nekoliko NFL utakmica. Čak je dovela Reynoldsa i Lively na njegovu utakmicu protiv New York Jetsa u listopadu.

image

Taylor Swift i Ryan Reynolds

Elsa/Getty Images/Profimedia/Elsa/getty Images/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:06