UFF....

Ryanair brutalno spustio Seleni Gomez koja se povukla s društvenih mreža pa se nakon manje od 24h ipak vratila

Objava je u samo nekoliko sati prikupila više od 32 tisuće lajkova i preko 2000 shareova, a mnoge je itekako nasmijala

Selena Gomez i Taylor Swift

 

 Christopher Polk/Afp/Profimedia/Christopher Polk/afp/profimedia

Ne prestaju šale na račun pjevačice Selene Gomez nakon što je objavila da se povlači s društvenih mreža jer se ‘želi fokusirati na ono što je stvarno bitno‘, pritom misleći na mentalno zdravlje, a onda se u manje od 24 sata ponovno vratila na njih. Tim šalama sada se priključio i niskobudžetni avioprijevoznik Ryanair.

Kraljica povlačenja iz online svijeta privukla je i njihovu pažnju svojom ‘pauzom‘ koja je trajala manje od 24 sata, pa su na X-u objavili njezinu fotografiju uz opis: "Kad bi izjava ‘Nikada više neću letjeti Ryanairom‘ bila osoba."

Objava je u samo nekoliko sati prikupila više od 32 tisuće lajkova i preko 2000 shareova, a mnoge je itekako nasmijala.

Podsjetimo, Selena se našla na meti kritika nakon dodjele Zlatnih globusa, kada je njezino tračanje s prijateljicama Taylor Swift i Keligh Sperry postalo viralno. Ona je prepričala neugodno iskustvo s Kylie Jenner i Timotheejem Chalametom, a stručnjak za čitanje s usana Jeremy Freeman otkrio je da se požalila da se glumac nije htio fotografirati s njom. Selena se kasnije pravdala da se to nije odnosilo na njih, već na jedan par koji poznaje, a onda se i naprasno povukla s drušvenih mreža. No, u međuvremenu se ipak predomislila...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:23