LIJEPA SLATINJANKA

S Balkana s ljubavlju: U Cannesu svi zanijemili kada je na crveni tepih zakoračila najljepša Europljanka

Madalina, inače rođena u rumunjskoj Slatini, karijeru je započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio talijanski dizajner Gattinoni

Madalina Diana Ghenea

 Jacovides-moreau/Bestimage/Profimedia/Jacovides-moreau/bestimage/profimedia

Fatalna Rumumnjka Madalina Ghenea ukrala je svu pozornost na premijeri filma Killers Of The Flower Moon u Cannesu. Po mnogima najljepša Europljanka stigla je na crveni tepih u haljini s dubokim prorezom, a njezine duge noge dodatno su naglasile visoke štikle.

Madalina, inače rođena u rumunjskoj Slatini, karijeru je započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio talijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj ljepoti i talentu, sudjelovala je u brojnim modnim kampanjama i revijama, ali nije uvijek ovako izgledala. Mnogi su je kritizirali zbog plastičnih operacija, no jedna od najpoželjnijih žena na svijetu očarala je brojne poznate muškarce unatoč kritikama.

image

Madalina Diana Ghenea

Loic Venance/Afp/Profimedia/Loic Venance/afp/profimedia
image

Madalina Diana Ghenea

Alfonso Catalano/Sgp/Profimedia/Alfonso Catalano/sgp/profimedia

Prije više godina za njom je poludio i holivudski zavodnik Gerard Butler, no njihova veza nije uspjela, kao ni ona s drugim slavnim glumcem Leonardom DiCapriom. Bila je i u vezi s dizajnerom Philippom Pleinom, a udvarao joj je i bogati trgovac umjetninama Vito Schnabel, no čini se da je veza bila vrlo kratka jer je bivši dečko Heidi Klum kasnije viđen s Irinom Shayk.

image

Madalina Diana Ghenea

Aa/abaca/Abaca Press/Profimedia/Aa/abaca/abaca Press/profimedia
image

Madalina Diana Ghenea

Marechal Aurore/abaca/Abaca Press/Profimedia/Marechal Aurore/abaca/abaca Press/profimedia

Madalina je i ponosna majka djevojčice koju je dobila tijekom veze s rumunjskim biznismenom Methevom Stratanom. Navodno su problemi s bivšim partnerom počeli rođenjem djeteta te su ubrzo prekinuli.

Prema posljednjim informacijama, lijepa Madalina u posljednje vrijeme nešto ‘muti‘ s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:07