NITKO TO NIJE OČEKIVAO

S NJOM JE JAY Z PREVARIO BEYONCE? Stilist slavnih otkrio jednu od najvećih showbiz tajni

LAS VEGAS, NV - MAY 02: Beyonce Knowles and Jay Z attend the welterweight unification championship bout on May 2, 2015 at MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada. Al Bello/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 AL BELLO / 2015 Getty Images

Na proljeće ove godine, kad je objavila novi album, Beyonceina pjesma 'Sorry' privukla je pažnju javnosti jer u njoj optužuje svog supruga Jay Z-ja da ju je prevario s, kako ju je nazvala, 'Becky koja ima dobru frizuru'.

I od tada su se svi pitali o kojoj je to ženi točno riječ. Mjesecima se šuškalo da bi riječ mogla biti o Rihanni, Taylor Swift, dizajnerici Rachel Roy, no riječ je, čini se, o nekome za koga se to najmanje očekivalo.

Naime, holivudski stilist Anthony Pazos koji je radio i sa samom pjevačicom, u intervjuu za Daily Mail tvrdi da je Becky, ni više ni manje, nego Kris Jenner, glavi obitelji Kardashian.

- Smiješno je to što u to nitko ne vjeruje jer je Kris starija pa je nitko ne bi povezao s Jay Z-jem. Ali ako malo razmislite o tome, to itekako ima smisla - tvrdi Pazos i dodaje da između nje i repera nije bilo ništa romantično, ali je Beyonce pjevala kako se tada osjećala.

A photo posted by Kris Jenner (@krisjenner) on

Objašnjava da se Jay Z s Kris zbližio preko repera Kanyea Westa koji je u braku s Kim Kardashian, Krisinom kćeri.

A poznato je kako slavna reality mama više voli mlađe muškarce, čemu u prilog ide i njezina trenutačna veza Coreyem Gambleom, pa ju je Bey s razlogom smatrala prijetnjom.

- Kris ima dobru frizuru, a 'Becky' označava bjelkinju u afroameričkim krugovima - objašnjava stilist.

Glasine o problemima u braku Beyonce i Jay Z-ja pojavile su se nakon snimke iz lifta na Met Gala večeri u svibnju 2014. godine kada je Solange, sestra pjevačice, napala repera.

Pazos je sada potvrdio da je razlog svađi reperova sklonost koketiranju s drugim ženama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 21:56