HEIDI SE OTVORILA

‘S Tomom provodim sate u krevetu, naš seksualni život je vruć i divlji! Briatore? On je stvarno star...‘

Vrlo otvoreno je priznala da samo treba pogledati svog muža i odmah se ‘napali‘

Heidi Klum, Tom Kaulitz i Flavio Briatore

 Instagram/AFP

Manekenka Heidi Klum (50) san je mnogih muškaraca diljem svijeta, no jedan muškarac nje se nije pretjerano dojmio, barem kad su ljubavničke vještine u krevetu u pitanju... Riječ je o njezinom bivšem, milijunašu Flaviju Briatoreu (73), s kojim je dobila kćer Leni (19). O njegovim vještinama u krevetu progovorila je u podcastu ‘Call Her Daddy‘.

Heidi i Briatore započeli su svoju vezu u ožujku 2003., kada je njoj bilo 29, a njemu 53 godine, ali su se razišli dok je ona bila trudna s njegovim djetetom. Kad se u svibnju 2004. rodila Leni, Heidi je već izlazila s pjevačem Sealom (60), koji je kasnije posvojio njezinu kćer.

No, ovog je tjedna Heidi odlučila progovoriti o svom bivšem partneru pa je Briatorea okarakterizirala kao ‘stvarno starog‘ u vrlo iskrenom intervjuu o svom ljubavnom životu.

image

Flavio Briatore

Florent Gooden/Dppi Via Afp

"Pogledajte moju prošlost. Nemam svoj tip muškarca. Bila sam s nekim tko je ćelav, s jako starim, s muškarcem duge kose, mršavim... Njihove su osobnosti također bile vrlo, vrlo različite. Na kraju dana, želite nekoga s kim se osjećate ugodno. Nekoga zbog koga ćete se osjećati sjajno, tko te vidi takvu kakva jesi i nastavlja te gledati u tom smislu", ispričao je supermodel koji je u sretnom braku s 34-godišnjim Tomom Kaulitzom.

Zatim se pohvalila ‘beskrajnim, vrućim, divljim‘ seksualnim životom s Kaulitzom te otkrila da ‘provode sate‘ u spavaćoj sobi. Vrlo otvoreno je priznala da samo treba pogledati svog muža i odmah se ‘napali‘.

Trebala je i ocijeniti svoju ‘nestašnost‘ u krevetu, prema ljestvici od 1 do 10 - gdje bi 1 bilo ‘pristojna‘, a 10 ‘potpuna luđakinja‘. Heidi je odgovorila da je ona broj 9.

Priznala je i da ona i suprug koriste seks igračke u spavaćoj sobi, a najdraži joj je intimni masažer s okruglom glavom. "Pa zašto ne? Osim toga, ako provodite puno sati u krevetu, onda su vam potrebne različite stvari. Mislim da je ženi lakše nego muškarcu, stvar je u izdržljivosti. Jer muškarci su obično ti koji ne mogu dugo izdržati. Ili se radi o puno krvi koja im pumpa na određenom mjestu pa se čini kao da neki to ne mogu. Dakle, ključno je da se njima ne dogodi prvima ta... reakcija kako bi mogli dulje trajati. Ali mnogi tipovi to ne mogu. Moj muž može", pohvalila se.

image

Heidi Klum i Tom Kaulitz

Instagram/heidi Klum/

Zatim se osvrnula na svoju seksualnu prošlost. "U životu sam probala mnogo različitih ‘kobasica‘. Ali završila sam s njemačkom. Njemačke kobasice, trebam li išta više reći!?", našalila se i otkrila da su najluđa mjesta na kojima je prakticirala seks bila privatni zrakoplov i u moru.

Osim kćeri Leni, Heidi ima i troje mlađe djece - sina Henryja Günthera Ademola Dashtu Samuela (18), sina Johana Rileyja Fyodora Taiwoa Samuela (17) i kćer Lou Sulolu Samuel (14) iz sedmogodišnjeg braka s četverostrukim dobitnikom Grammyja Sealom, od kojeg se razvela 2012. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:53