ONA TVRDI DA JE OKEJ

Sablasno mršava američka glumica zabrinula fanove: ‘Kost i koža, ne izgleda nimalo zdravo‘

Tara Reid već godinama opovrgava glasine o navodnoj borbi s anoreksijom, no sad je na plaži još jednom pokazala (pre)mršavu figuru
Tara Reid 
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Američka glumica Tara Reid (45) prošli mjesec otkrila je kako se u doglednoj budućnosti planira snimanje petog nastavka hit filma "Američka pita", a dok se ekipa koju smo gledali u urnebesnoj komediji ponovno ne okupi na setu, nekad zanosna plavuša uživa u slobodnim danima.

Ovaj tjedan snimljena je na plaži u Miamiju, no umjesto komplimenata kojima su je nekad zasipali, obožavatelji sad mahom izražavaju zabrinutost za glumicu koja ih je šokirala svojom (pre)mršavom figurom.

image
Tara Reid
Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Tara je za druženje s prijateljima odjenula minijaturni ružičasti bikini, u kojemu su njezine operacijama povećane grudi izgledale nesrazmjerno s ostatkom krhkoga tijela. Podsjetimo, Reid je barem dvaput korigirala poprsje, a svojedobno je bila i na liposukciji, no poslije je izjavila kako je požalila zbog odluke da ode pod nož.

- Tijelo mi se potpuno promijenilo, izgleda aspurdno... Zbog tih nesretnih korekcija izgubila sam mnoge poslove - požalila se glumica u jednom starom intervjuu.

- Ne izgleda nimalo zdravo... Kost i koža, a nekad je bila baš lijepa, šteta - komentirali su fanovi.

Već godinama se šuška o Tarinoj navodnoj borbi s anoreksijom, no ona i dalje uporno tvrdi kako nikad u životu nije patila od poremećaja u prehrani.

- Puna mi je kapa takvih tvrdnji! Jednostavno sam mršava, pomirite se s tim! Napadate li ovako i ljude s prekomjernom težinom svaki put kad izađu van iz kuće?! - poručila je svojedobno hejterima.

image
Tara Reid
Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Tara Reid
Mega/The Mega Agency/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:09