SPORNI MEMOARI

Sacha Baron Cohen negira da je prijetio glumici: ‘To su laži, imam dokaze!‘

Glumica je ranije rekla da je maltretiraju i ušutkavaju skupi odvjetnici i PR krizni menadžeri koje je angažirao njezin kolega

Rebel Wilson i Sacha Baron Cohen

 Profimedia/

Sacha Baron Cohen negira tvrdnje Rebel Wilson da joj je pokušao prijetiti zbog njezinih nadolazećih memoara "Rebel Rising", prenosi New York Post. Glumica je rekla da je u svojoj knjizi jedno poglavlje posvetila jednoj holivudskoj zvijezdi koja joj zbog toga šalje prijetnje. Iako je u početku Wilson identitet držala tajnim, na kraju je otkrila da je riječ o njezinom kolegi iz komedije "The Brothers Grimsby", Cohenu.

"Iako cijenimo važnost progovaranja, ove očito lažne tvrdnje izravno su u suprotnosti s opsežnim detaljnim dokazima, uključujući dokumente iz tog vremena, filmske snimke i iskaze očevidaca prisutnih prije, tijekom i nakon produkcije ‘The Brothers Grimsby‘", kazao je Cohen.

image

Rebel Wilson i Sacha Baron Cohen u filmu The Brothers Grimsby

sunset Box/Allpix Press/Profimedia/ sunset Box/allpix Press/profimedia

Glumica je ranije rekla da je maltretiraju i ušutkavaju skupi odvjetnici i PR krizni menadžeri koje je Cohen angažirao. "Unajmio je kriznog PR menadžera i odvjetnike. Pokušava spriječiti medijsku pozornost za moju novu knjigu", tvrdila je Wilson. Inače, ovo nije prvi put da se glumica požalila na kolegu. U nekim od prethodnih intervjua također je rekla da je maltretira.

"Svaki dan je govorio: ‘Rebel, možeš li biti gola u ovoj sceni?‘ Na što bih ja rekla ‘ne‘", otkrila je u jednom intervjuu Wilson. "Samo idi gola, bit će smiješno. Sjećate li se u ‘Boratu‘ kad sam napravio onu golu scenu? Bilo je smiješno", citirala ga je glumica. U scenama je glumački par postigao kompromise, ali gorak okus koji je ostao, potaknuo je Wilson da otkrije u memoarima kroz što je prolazila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:26