AFTERPARTY ZA DVOJE

Salma Hayek hitro je doletjela iz Italije u Wales kod Anthonyja Hopkinsa, a znamo i zašto...

Kad su pravi prijatelji u pitanju niti jedna destinacija, čini se, nije predaleka, barem ako se pita zanosnu filmsku zvijezdu
Salma Hayek i Anthony Hopkins
 Face To Face/Face To Face/Profimedia

Kad su prijatelji u pitanju niti jedna destinacija nije predaleka, dokazala je to filmska zvijezda Salma Hayek Pinault koja je iz Italije doletjela u Wales kako bi sa svojim prijateljem Anthonyjem Hopkinsom proslavila njegovo osvajanje Oscara za najbolju glavnu ulogu u filmu "Otac".

A proslavili su na prilično duhovit i zabavan način koji je slavna glumica i snimila.

Naime, video počinje scenom 83-godišnjeg Anthonyja Hopkinsa, ujedno i najstarijeg dobitnika Oscara u povijesti, kako opušteno pleše uz pjesmu Leonarda Cohena "Dance Me To The End of Love" u svom domu u Walesu, a onda mu se u jednom trenu u kadru pridružuje i Salma Hayek. Nakon par zajedničkih plesnih koraka, glumci se uz široki osmijeh zagrle. Pored snimke Hayek je napisala: "Slavim s kraljem Anthonyjem Hopkinsom njegov drugi Oscar za glavnu ulogu u filmu Otac".

U istom joj je tonu Hopkins i odgovorio: "Hvala ti, kraljice, na ljubavi i smijehu. Nezaboravan, prekrasan dan". Istim videom je 54-godišnja glumica otkrila i kako je Hopkinsova gošća te da, iako nije bio na dodjeli u Los Angelesu, pa tako ni osobno preuzeo prestižni zlatni kipić, nije mogao slaviti u ljepšem društvu.

Poznato je da su ona i Hopkins jako dobri dugogodišnji prijatelji, pa mu je glumica pravila društvu na još jednoj velikoj ceremoniji, kada je dobio svoju zvijezdu na hollywoodskoj Stazi slavnih 2003. godine.

Prije zajedničkog videa sa svojom bliskom prijateljicom, Hopkins je povodom dobitka Oscara postavio vlastitu snimku na Instagramu zahvaljujući Akademiji na nagradi, ali i odajući počast pokojnoj zvijezdi filma "Black Panther" Chadwicku Bosemanu, koji je za Oscara za glavnu mušku ulogu nominiran posthumno, te je po mnogima bio apsolutni favorit. U videu nakon dodjele Hopkins je izjavio: "Evo me u mojoj domovini u Walesu i sa svoje 83 godine nisam očekivao da ću dobiti ovu nagradu. Uistinu nisam. Jako sam zahvalan Akademiji i hvala vam".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:03