KAKAV PREOKRET

Salma Hayek o iskustvu sa striperima: ‘Moj muž nije ljubomoran, plesač se više uzbudio zbog njega nego mene‘

‘Muž mi je nekoliko puta došao na set, a jedan od stripera ga je pitao za savjet za posao‘

Salma Hayek i Channing Tatum u Magic Mikeu

 Profimedia

Glumačka zvijezda Salma Hayek Pinault priznala je da se zabavljala sa striperima sa seta kino-hita "Magic Mike".

Popularna Salma u filmu glumi Maxandru Mendozu, bogatašicu koja usred razvoda namjerava stvoriti "oslobađajuću predstavu" u jednom londonskom kazalištu. Maxandra angažira "Magic" Mikea Lanea, odnosno Channinga Tatuma, nakon slučajnog susreta u Miamiju, a on okuplja ekipu plesača kako bi izveli spektakularni nastup.

image

Channing Tatum i Salma Hayek

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Hayek Pinault rekla je da je tijekom snimanja postala dobra prijateljica sa svojim kolegama koji glume razne stripere, a s njima se sprijateljio i njen suprug, francuski biznismen François-Henri Pinault.

- Moj muž nije ljubomoran čovjek - kaže Hayek koja je priznala da ga je zvala sa snimanja i priznala mu da se osjeća loše zbog pretpostavki o tome kako će se striperi ponašati. Doduše, "bili su dragi, sjajni dečki", tvrdi Hayek.

image

Francois-Henri Pinault i Salma Hayek

Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia

- Muž mi je nekoliko puta došao na set, a jedan od stripera ga je pitao za savjet za posao. Govorio je francuski i znao je sve o Françoisu te je tvrdio da je veliki obožavatelj - rekla je Hayek koja je dodala da je spomenuti plesač uzbuđenije reagirao na Françoisa nego na nju.

image

Salma Hayek

Frederic J. Brown/Afp

Naime, glumica je rekla da su na kraju snimanja svi došli u njen dom i družili se s Françoisom i njom. Prema Salmi, tada je njen muž priznao da je u pravu i da su striperi "preslatki".

image

Salma Hayek

Stephen Lock/Zuma Press/Profimedia

Hayek također tvrdi da je rad s Channingom Tatumom bio "pravi užitak", a smatra ga i "pravim džentlmenom".

- On je poput južnjačkog džentlmena i stalo mu je do toga. Vrlo je cool, šašav i zabavan. Istovremeno je i vrlo pametan, intenzivan i fokusiran - rekla je 56-godišnja Salma i napomenula da je vrlo ljubazan.

- To najčešće dolazi od majke. Dobro ga je naučila - zaključuje Salma za People.

image

Channing Tatum i Salma Hayek

Warner Bros/Everett/Profimedia

Inače, glumica i 60-godišnji Pinault započeli su vezu 2006. godine, a sljedeće su godine dobili kćer Valentinu, koja sada ima 15 godina. Vjenčali su se u Parizu 2009., a devet godina kasnije Pinault je iznenadio glumicu nominiranu za Oscara obnovom zavjeta na Bora Bori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 09:06