NESTAŠNI OGRTAČ

Salma Hayek počastila fanove seksi plesom pa pokazala previše: ‘Može necenzurirana verzija? Pitam za prijatelja‘

Slavnu glumicu zadirkuju da ‘stari unazad‘, a mladolik izgled ona pripisuje prakticiranju ‘restorativne joge‘

Salma Hayek

 Screenshot/instagram/

Nakon što ju je razveselila količina pratitelja na Instagramu, poznata jglumica Salma Hayek odlučila je to proslaviti plesom u kućnom ogrtaču te im tako zahvaliti na vjernosti. Ono čemu se nije nadala je da će ogrtač skliznuti s njenog tijela te otkriti njezine intimne dijelove.

Usprkos tom neočekivanom gafu, nestašni ogrtač nije omeo Hayek, koja je nastavila plesati dok su se njezini prijatelji smijali u pozadini.

- 24 milijuna pratitelja, 24 milijuna razloga za osmijeh. Hvala svima što ste mi se pridružili na ovom divljem putovanju - napisala je uz video te dodala da "ne može obuzdati svoje uzbuđenje i zahvalnost".

image

Salma Hayek slavi 24 millijuna pratitelja

Screenshot/instagram/
image

Salma Hayek slavi 24 millijuna pratitelja

Screenshot/instagram/

Ono što obožavatelje sada itekako zanima je necenzurirana verzija snimke 56-godišnje glumice.

- Možeš li nam pokazati necenzuriranu verziju? Pitam za prijatelja - komentirao je jedan od njenih pratitelja.

- Zamućeni dijelovi nam uništavaju život - dodao je drugi pratitelj, u nadi da će se dočepati necenzurirane snimke plesa Salme Hayek koja inače nema problema s pokazivanjem svojih atributa na internetu, odnosno, društvenim mrežama.

image

Obožavatelji priželjkuju necenzuriranu verziju snimke

Screenshot/instagram/

Kako piše Page Six, prošli je mjesec glumica pokazala svoj dekolte u seksi neonsko-žutom bikiniju dok se izležavala na brodu. Na jednoj fotografiji, Hayek se penjala uz ljestve na brodu u malenom dvodijelnom bikiniju, stavljajući svoje poprsje na vidjelo.

Slavnu glumicu zadirkuju da "stari unazad", a mladolik izgled ona pripisuje prakticiranju "restorativne joge".

Još 2020., Hayek je za časopis "People" otkrila da "nema vremena za vježbanje" ili posebnu dijetu zbog dugih radnih dana.

- Radim sa ženom u Londonu koja me naučila kako držati svoje tijelo na način da se mišići aktiviraju cijeli dan - priznala je Hayek i dodala da "čak i kad peremo zube, radimo na mišićima".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:25