OBOLJELA OD COVIDA

Salma otkrila tajnu: Liječnik me tjerao u bolnicu, a ja sam rekla da ću radije umrijeti doma

Njezino stanje se u jednom trenutku toliko pogoršalo da je završila na kisiku, a nakon toga je tjedne provela u izolaciji u svome domu.
Salma Hayek, scena iz filma The Hitman's Wife's Bodyguard
 Lionsgate/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Meskička glumica Salma Hayek otkrila je u intervjuu za časopis Variety detalje vlastite borbe protiv bolesti covida-19 koja ju je prikovala za krevet čak sedam tjedana.

Još na početku pandemije dobila je pozitivan test na koronavirus. Iako dosad nije pričala o borbi protiv virusa, u studenome je podijelila fotografiju na Instagramu s testiranja na covid.

Ispričala je da se još uvijek nije u potpunosti oporavila te je odlučila šutjeti o tome sve do sada. Njezino stanje se u jednom trenutku toliko pogoršalo da je završila na kisiku, a nakon toga je tjedne provela u izolaciji u svome domu.

- Liječnik me savjetovao da odem u bolnicu, jer mi je bilo jako loše, ali rekla sam 'ne hvala', radije ću umrijeti doma.

U međuvremenu se vratila snimanju novog filma 'House of Gucci', no ističe kako još uvijek vraća snagu nakon teške bolesti.

Salma Hayek uskoro će imati premijeru nastavka akcijskog filma iz 2017. godine 'The Hitman's Wife's Bodyguard'.

U filmu glumi s glumcima Ryanom Reynoldsom i Samuelom L Jacksonom, a trojac je prije dvije godine film snimao na atraktivnim lokacijama u Hrvatskoj.

Također, Salma Hayek (54), koja živi u Londonu sa suprugom François-Henrijem Pinaultom i njihovom kćerkom Valentinom, glumi i u Marvelovom filmu 'Eternals', koji u kina stiže u studenome.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:03