ŽENSTVENO IZDANJE

Sam Smith prošetao gradom u kratkoj bijeloj haljinici, društvo mu je pravio novi dečko

Nebinarni glazbenik koji se naziva zamjenicom ‘oni‘ odlučio se za ljetne vrućine odjenuti udobnu plisiranu bijelu suknju i odgovarajuću rebrastu majicu bez rukava

Sam Smith i Christian Cowan

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Za šetnju New Yorkom sa svojim navodnim dečkom Christianom Cowanom, 31-godišnji slavni pjevač Sam Smith odlučio se za prilično ležernu kombinaciju. Naime, nebinarni glazbenik koji se odaziva zamjenicom ‘oni‘ odlučio se za ljetne vrućine odjenuti udobnu plisiranu bijelu suknju i odgovarajuću rebrastu majicu bez rukava.

Glazbenik iz Londona svoj je izgled upotpunio zlatnim ogrlicama, te bijelim čarapama i smeđim gležnjačama. Uz kratko ošišanu kosu, pustio je i neurednu bradu. S druge strane, Christian Cowan odlučio se za potpuno sportsku crnu varijantu, predimenzioniranu majicu i kratke hlače. Par je posljednjih mjeseci potaknuo glasine o vezi jer su u nekoliko navrata viđeni zajedno u šetnji. Ranije ove godine zajedno su gledali predstavu Some Like It Hot na Broadwayu, a odabrali su i odgovarajuće majice koje ističu mišiće za New York City Pride.

Iako provode dosta vremena zajedno, još nisu potvrdili jesu li u vezi. Prije Cowana, pjevač je imao prilično javnu romansu s glumcem iz serije 13 Reasons Why Brandonom Flynnom. Također su bili romantično povezani s britanskom reality zvijezdom Charliejem Kingom i s glumcem iz sapunica Andyjem Newtonom Leejem. Unatoč njihovim poznatim romansama, Smith njihov ljubavni život radije drži podalje od očiju javnosti.

"Nikad nisam igrao po pravilima. Volim ljude i tko mi se svidi, svidi mi se. Ne znam tko će to biti. Ne znam kojeg će spola biti, da budem sasvim iskren, i to je oslobađajuća stvar - ne biti ograničen na jednu kategoriju osoba. Jednostavno se zaljubim u koga god se zaljubim", ispričali su za The Sun.

Smitha su također romantično povezivali s Francoisom Roccijem, Jonathonom Zeizelom i Jayem Camillerijem, a pričao je o tome kako su njihovi odnosi utjecali na njihovu glazbu.

"Prva veza queer osobe ponekad je velika stvar, jer tu otkrivaš najviše o sebi. I tako album Love Goes zapravo više govori o meni i mom putovanju nakon toga. Ali da, to je u osnovi album o prekidu", rekli su.

Također je objasnio i svoj stav o ljudima općenito i uvriježenim ulogama između muškaraca i žena.

"Općenito nikad nisam razmišljao o ljudima, bilo kojim ljudskim bićima, u krutim terminima. Odrastao sam u obitelji u kojoj su ravnoteža spolova i sve te stvari bile potpuno pomaknute. Mama mi je radila, tata je bio domaćica. Moje su sestre nevjerojatno snažne žene", objasnio je.

image

Sam Smith

Zed Jameson/Sipa Press/Profimedia/Zed Jameson/sipa Press/profimedia

Ova iskrena ispovjest uslijedila je nakon Smithovog vrlo provokativnog nastupa na Mad Cool festivalu u Madridu ranije ovog mjeseca. Pjevač se razgolitio na pozornici svukavši sa sebe crni i zlatnim detaljima ukrašeni korzet i ostavši tek u mrežastim čarapama i oskudnim crnim tangicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:38