PREDOMISLILA SE

Samantha Jones ipak se vratila, za 60 sekundi scene zaradila je vrtoglavu cifru: ‘I samo tako je zaboravila na svađu...‘

Kim Cattrall glumila je Samanthu u ‘Seksu i gradu‘, a zbog svađe s kolegicom ne glumi u nastavku. Ipak, zbog fanova se predomislila

Kim Cattrall u finalu druge sezone serije ”And Just Like That...”

 Hbo Max/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Hbo Max/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Mnogi obožavatelji serije „Seks i grad“ nisu bili zadovoljni time što je jedan od omiljenih i najkarizmatičnijih likova serije Samantha Jones (Kim Cattrall) bio izostavljen u nastavku serije „And Just Like That…“ Stoga, kad se sinoć lik Samanthe pojavio u finalnoj epizodi druge sezone nastavka – došlo je do pomutnje.

Nakon šestogodišnje svađe sa Sarah Jessicom Parker, koja glumi Carrie Bradshaw, Kim se zaklela da više nikad neće glumiti PR direktoricu Samanthu. Ipak, tu odluku je razmotrila ponovno jer su fanovi govorili kako priča o ljubavi i životu na Manhattanu nije ista bez nje.

image

Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker i Kristin Davis

Splashnews.com/Splash/Profimedia/

Kim Cattrall sinoć je na ekranu bila 60 sekundi, a priča se da je za njih dobila milijun dolara. Izgovara 20 redaka, što znači da je zaradila 16.666 dolara po sekundi scene, piše Daily Mail.

Prema Cattrall, nazvao ju je izvršni direktor HBO-a i pitao ju je što je potrebno da se vrati. Jedan od zahtjeva bio je da ju stilizira Patricia Field, proslavljena kostimografija koja je radila na originalnoj seriji, ali ne i na ovom nastavku.

Službeno Field nije bila dostupna jer je radila na seriji „Emily u Parizu“, a mnogi smatraju da Field zapravo nije bila angažirana kao stilistica u „And Just Like That…“ zato što joj je Sarah Jessica Parker zamjerala što je bliska s Cattrall s kojom je ona u svađi. Ipak, u sinoćnjoj sceni Field je za Cattrall odabrala crvenu haljinu, srebrni kaput i veliku zelenu torbu, što je bio možda Cattrallin udarac nazad.

image

Kim Cattrall u finalu druge sezone serije "And Just Like That..."

Hbo Max/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Hbo Max/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Osim toga, Cattrall je zahtijevala da je našminka kozmetička umjetnica Kyra Panchenko, a kosu joj je stilizirao Ryan Trygstad. Scena od 60 sekundi koja je voljeni lik Samanthe vratila na male ekrane snimana je u ožujku u New Yorku, a snimanje je trajalo četiri sata. Nakon toga je Kim „otišla kući i popila veliki Martini“, kaže, a dodaje da nije srela svoje bivše kolegice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. studeni 2023 07:57